Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Με μεγάλη επιτυχία παρουσίαστηκαν τα δύο πρόσφατα βιβλία Του Παγκοσμίου φήμης καθηγητή του Πανεπιστημίου του Stanford Ιωάννη Π. Α. Ιωαννίδη ΛΟΓΩ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΑ.

Σχεδόν ημι-ιστόρημα (2020) και το αγγλικό e-book VARIATIONS ON THE ART OF THE FUGUE AND A DESPERATE RICERCAR (2022) την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΜyΜayHotel& Εvents Την εκδήλωση προλόγησε η πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών Έφη Αναλυτή.

Τα δύο βιβλία παρουσίασαν ο συγγραφέας, διευθυντής του περιοδικού Νέο Πλανόδιον Κώστας Κουτσουρέλης, και η καρδιολόγος-εντατικολόγος Έλενα-Διοτίμα Μιχαλοπούλου.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου. Στον συγγραφέα απονεμήθηκε τιμητική διάκριση για την προσφορά του στην επιστήμη και τον πολιτισμό, μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωστής Παλαμάς κ Θεόδωρος Μαλλιάς του πρόσφερε εκ μέρους του Συλλόγου το Διγλωσσο Βιβλίο του Ολυμπισμός-Κωστης Παλαμάς 0SHARES

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά