Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Απο τον Φιλιππο Καρακωστα

Ο εικαστικός Ταντούρης Στέλιος φιλος και άνθρωπος της δημιουργίας εικαστικών εργων ακόμα και απο ανακυκλωμένα υλικα .. συμμετέχει με μια δημιουργία του εξ’ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμα υλικά στην προσπάθεια του να ευαισθητοποιήσει το φιλότεχνο κοινό .

Και όχι μόνο πάνω στο θέμα της ανακύκλωσης,της προστασίας του περιβάλλοντος και την αποδοχή δημιουργίας τέχνης από κατώτερης καταγωγής υλικά όπως τα απορρήματα.

Ο Στέλιος Ταντούρης εκτός από ενεργό μέλος περιβαλλοντικών Οργανισμών και ιδρυτής της μεγάλης Διαδικτυακής Ομάδας «Σκουπιδοτεχνήματα- Δημιουργίες Κατασκευές από Ανακυκλώσιμα Υλικά» διατελεί ως Διευθυντής Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης στον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων καθώς και στον Διεθνή Οργανισμό της Internation Action Art με Πρόεδρο και Γενικό CEO αντιστοίχως τον κ. Ιωάννη Μαρωνίτη .

Η έκθεση διοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής σε συνέχεια πρότασης και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Παράταξης «Οικολογική Συμμαχία». θεματικός τίτλος: «Μην το πετάς ξαναχρησιμοποίησε το»!

Διάρκεια της εκθέσεως από 28 Σεπτεμβρίου μέχρι και 12 Οκτωβρίου στο Πεδίο του Άρεως.

Είσοδος Ελεύθερη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά