Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Ιππότες του Τάγματος του Αγίου Ιωάννη της Ιερουσαλήμ στη Θάλασσα

Η γνωστή συγγραφεύς και ερευνήτρια Ναυτικής Ιστορίας Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου, προσφάτως βραβευμένη από την Ακαδημία Αθηνών για το βιβλίο της «Η ζωή στα υποβρύχια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου», δεν παύει να μας εκπλήσσει ευχάριστα. Με το νέο της βιβλίο Ιππότες του Τάγματος του Αγίου Ιωάννη της Ιερουσαλήμ στη Θάλασσα δεν περιορίζεται μόνο στο να φέρει στο φως τη ζωή και το έργο των Ιωαννιτών Ιπποτών αλλά εστιάζει, για πρώτη φορά στην ελληνική βιβλιογραφία, στις ναυτικές και πειρατικές τους δραστηριότητες καταθέτοντας με στοιχεία και πηγές, την πραγματική ιστορική διάσταση της ισχυρής αυτής ναυτικής δύναμης με κρατική υπόσταση και έντονο χριστιανικό πολεμικό χαρακτήρα που για αιώνες αποτελούσε τον φόβο και τον τρόμο, των μωαμεθανών κυρίως, ναυτικών στη Μεσόγειο. 

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ.). 

Διαθέσιμο για αγορά μέσω της εταιρείας ebooks.gr (κεντρικός διανομέας) η οποία αναλαμβάνει να αποστείλει το βιβλίο στο σπίτι σας χωρίς προκαταβολή, με έκπτωση 10% και χωρίς επιβάρυνση για έξοδα μεταφοράς με ένα τηλεφώνημά σας στο 2118002111 (τελική τιμή 18 ευρώ).

 

Κρίστυ Ε. Ιωαννίδου

Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή η έκδοση του νέου μου βιβλίου από τις εκδόσεις του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ.).


Μετατρέποντας το μειονέκτημα σε πλεονέκτημα, στο διάστημα της καραντίνας, έγραψα δύο βιβλία. Το ένα για τη ζωή στα υποβρύχια (ήδη οι περισσότεροι το έχετε διαβάσει) και το δεύτερο για το ναυτικό των Ιωαννιτών Ιπποτών. Αποτελεί έκπληξη πως ασχολήθηκα με αυτό το θέμα και θα το μάθετε στην επίσημη παρουσίαση εν καιρώ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά