Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Άλλος ένας 2,5ωρος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ διαφωτισμού, παιδείας, φιλίας, ανθρώπινης επικοινωνίας !!!

https://youtu.be/invOjgEdkz0

http://www.hecucenter.ru/ru/videoarc/7092022__razgovornyjklub87.html

Μόσχα, 8 Σεπτεμβρίου 2022

                                                Αγαπητοί φίλοι !!!

Είναι δύσκολο να περιγράψουμε τα συναισθήματα που μάς κατακλύζουν τη συγκίνηση και τον ενθουσιασμό μας !!! Βιώσαμε  άλλον έναν 2,5-ωρο Μαραθώνιο διαφωτισμού, παιδείας, φιλίας, ανθρώπινης επικοινωνίας !!!

Συνεχίζοντας με τους ίδιους ρυθμούς και ατενίζοντας το μέλλον πάντα με αισιοδοξία,  πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022 η 87η  συνεδρίαση της Λέσχης Διαλόγου & Επικοινωνίας «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ».

 

Το θέμα της ογδοηκοστής έβδομης– 87ης συνάντησης της Λέσχης μας, κατόπιν πρότασης των μελών μας, διατυπώθηκε ως εξής:

«Το ίχνος της Ελλάδας στον παγκόσμιο πολιτισμό στο χώρο και το χρόνο, ή  Оι περιπέτειες των Αρχαίων Ελλήνων ανά τους αιώνες !!! Μέρος 2ο

με τη συμμετοχή της διδάκτορος ιστορίας της τέχνης, ανώτατου επιστημονικού συνεργάτη των Μουσείων του Κρεμλίνου Γιούλιας (Ιουλίας) Μπουζίκινα, και της διευθύντριας του Κ.Ε.Π., διδάκτορος ιστορίας-ηθοποιού  Δώρας Γιαννίτση !!!

2022-09-08_12-45-08

Παρατίθεται σύνδεσμος με απευθείας αναμετάδοση της συνεδρίας μας στο κανάλι μας στο youtube και στο εδάφιο βιντεοσκοπημένων εκδηλώσεων του Κ.Ε.Π.:

https://youtu.be/invOjgEdkz0

http://www.hecucenter.ru/ru/videoarc/7092022__razgovornyjklub87.html

EΛΛΗΝΕΣ και ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ όλων των ΧΩΡΩΝ – ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!!

Πρόκειται, ουσιαστικά, για άλλη μία ιστορική στιγμή στις δράσεις μας, αγαπητοί φίλοι !!! Η διεύρυνση της γεωγραφικής ακτίνας της Λέσχης μας εντυπωσιάζει και μάς χαροποιεί ιδιαίτερα. Είχαμε μία πραγματικά διεθνή ομάδα, με συμμετοχές από Ρωσία και Ελλάδα, ιδιαίτερα δε μάς χαροποίησε η δραστήρια συμμετοχή και παρακολούθηση εκ μέρους των σπουδαστών μας ελληνικής γλώσσας!!!

Ουσιαστική, φιλική, αβίαστη, ειλικρινής ανθρώπινη επικοινωνία. Ουσιαστικός, εποικοδομητικός διάλογος και συζήτηση. Μετά από 2,5 ώρες συνεδρίασης, παρακολούθησης ειδικά επιμελημένου επιμορφωτικού οπτικοακουστικού υλικού στην ελληνική, αποχωρήσαμε σε κατάσταση ψυχικής ευφορίας, πνευματικής ανάτασης, με άπλετη θετική ενέργεια, έμπνευση και σχέδια για το μέλλον!!! Δραττόμεθα της ευκαιρίας για να ευχαριστήσουμε όλους για τη συμμετοχή τους, ιδιαιτερη δε ευγνωμοσύνη στην ιστορικό της τέχνης Ιουλία Μπουζίκινα για τη δραστήρια συμμετοχή της, την παρουσίαση, στην οποία προέβη και ετοίμασε ειδικά για τη συνεδρία μας !!!

2022-09-08_12-52-42

Αναλυτικότερη ενημέρωση ως προς την προσεχή συνεδρία μας, τη θεματική της, ακριβή ημερομηνία και σύνδεσμο στο Διαδίκτυο, θα λάβετε έγκαιρα !!! Αναμένουμε προτάσεις σας, αγαπητοί φίλοι, ως προς τη θεματική της !!!

Αγαπητοί φίλοι,

Καλούμε τα μέλη της Λέσχης μας και τους εθελοντές μας να αντλούν επικαιροποιημένη ενημέρωση στη διαδικτυακή ομάδα μας  https://www.facebook.com/Греческий-Разговорный-Клуб-μόνο-Ελληνικά-991010794322440/

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή δύνασθε να απευθύνεστε και στη διαδικτυακή πλατφόρμα facebook:

https://www.facebook.com/Греческий-Разговорный-Клуб-μόνο-Ελληνικά-991010794322440/

MyCollages_7

2022-09-08_13-00-49

Σάς καλούμε να στηρίξετε τον κοινωνικό μας φορέα Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π. (www.hecucenter.ru ). To K.Ε.Π. αναπτύσσει μία σφαιρική, πολυεπίπεδη εκπαιδευτική-διαφωτιστική-πολιτιστική δράση. Ο οβολός σας, οιαδήποτε βοήθεια δύνασθε να παράσχετε, είναι εξαιρετικά πολύτιμη και χρήσιμη για όλους μας!

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ – ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – Κ.Ε.Π.

http://www.hecucenter.ru/gr/news/june_2022__stirikse_to_kentro_ellinikoi_politismoi__kep.html

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ

http://www.hecucenter.ru/up/kvitanciya_pozhertvovanie_2022.xls

http://www.hecucenter.ru/up/kvitanciya_pozhertvovanie_2022.pdf

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά