Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Οι υπηρεσίες του Yoga for you..

HATHA YOGA
Είναι η πηγή για όλα τα υπόλοιπα συστήματα και η πρακτική μας προετοιμάζει για όλα τα ανωτέρα μονοπάτια της. Ετυμολογικά HA σημαίνει ήλιος και tha σημαίνει σελήνη, η λέξη yoga πηγάζει από την λέξη yuj οπού στα σανσκριτικά σημαίνει ένωση. Και αυτός ακριβώς είναι και ο απώτερος σκοπός της η ένωση σώματος, μυαλού και συναισθημάτων.
Τα τμήματα είναι χωρισμένα σε αρχάριους, μεσαίους και προχωρημένους ασκούμενους και προσαρμόζονται ανάλογα με τις δυνατότητες αλλά και τις ανάγκες του κάθε ασκούμενου.
Τα τμήματα είναι ολιγομελή και ιδιαίτερα.
Σε κάθε μάθημα γίνονται:
* Αναπνευστικές ασκήσεις (pranayama)
*Σωματικές ασκήσεις (asana) σειρές ασκήσεων με ροή (vinyasa)
*Βαθιά χαλάρωση (yoga nidra) & διαλογισμός
Η διάρκεια του μαθήματος είναι μιάμιση ώρα. Η πρακτική γίνεται είτε δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως!
AERIAL YOGA
Η Εναέρια Γιόγκα (Aerial Yoga) αποτελεί εναλλακτικό τρόπο γυμναστικής, συνδυάζοντας την ελεύθερη ταλάντωση του σώματος, με παραδοσιακές στάσεις Γιόγκα. Ύστερα από την άσκηση, οι υφασμάτινες κούνιες μεταμορφώνονται σε όμορφα κουκούλια χαλάρωσης. Μέσα τους βρίσκουμε τη βαθιά ξεκούραση που αποζητούμε.
Τα τμήματα είναι ολιγομελή έως τρία άτομα και ιδιαίτερα.
Τα μαθήματα απευθύνονται σε ενήλικες και σε παιδιά άνω των 8 ετών.
KIDS YOGA
Εδώ η γιόγκα μοιάζει με παιχνίδι και διασκέδαση για τα παιδιά ηλικίας από 5 έτη έως και 10 ετών. Μαθαίνουμε τις βασικές θέσεις – asana μέσα από ένα παιγνιώδη τρόπο, μέσα από παραμυθία, παιχνίδια, τραγούδια, ζωγραφιές. Τα τμήματα είναι χωρισμένα ανάλογα την ηλικία των παιδιών και τις ανάγκες τους.
Τα τμήματα είναι ολιγομελή και η διάρκεια του μαθήματος είναι μια ώρα.
PARTNER YOGA & AERIAL PARTNER YOGA
Η γιόγκα για ζευγάρια (partner yoga) είναι ένας πολύ κάλος τρόπος με την βοήθεια ενός αλλού ανθρώπου να εμβαθύνουμε την πρακτική μας στα asana. Φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά μέσω της κίνησης του παιχνιδιού, των θέσεων. Δημιουργεί χαρούμενες στιγμές και μας μαθαίνει να αποκτάμε εμπιστοσύνη προς ένα άλλο άνθρωπο. Ο καθένας έχει τον ρολό του και οι δυο όμως συμμετέχουν ενεργά.
Τα ιδιά οφέλη έχει και η γιόγκα για ζευγάρια στα πανιά ( aerial partner yoga), όμως αυτό το είδος γιόγκα απευθύνεται κυρίως σε ασκούμενους που ασχολούνται ήδη με την hatha & aerial yoga καθώς ο βαθμός δυσκολίας της είναι μεγαλύτερος και οι ασκούμενοι είναι πιο έμπειροι και προχωρημένοι στα asana.
Σε όλα τα τμήματα οι θέσεις είναι συγκεκριμένες γιαυτό και πρέπει να έχεις κάνει κράτηση της θέσης σου είτε μεμονωμένα είτε για όλον τον μήνα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μέσω της σελίδας μας!
Μαργιαννα Καρακωστα Δασκαλα ΓΙΟΓΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά