Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π. είναι στην ευχάριστη θέση να σάς ενημερώσει σχετικά με την επικείμενη έκθεση «Melody of the Sun» της ομογενούς μας καλλιτέχνιδος Νάντιας Νόσικ.

«Melody of the Sun» – έκθεση φωτογραφίας της συμπατριώτισσάς μας ταλαντούχου φωτογράφου Nadezhda Prokhoridi -Nosik.

FB_IMG_1661674868065_1

Κατωτέρω παρατίθεται ενημέρωση για την καλλιτέχνιδα-ζωγράφο, που μάς περιήλθε με την ευγενική πρωτοβουλία του ομογενούς μας δημοσιογράφου Νίκου Σιδηρόπουλου.

Ελάτε να φωτιστείτε από την ηλιακή μαγεία, τις ηλιαχτίδες, τις ανατολές και τα ηλιοβασιλέματα, το εκπληκτικό φως που επιβεβαιώνει τη ζωή αυτών των πανέμορφων, ηλιόλουστων, άκρως επαγγελματικών έργων. Η μελωδία του ήλιου της Ελπίδας είναι η μελωδία της έμπνευσης.

Αυτή η έκθεση είναι επίσης ένα φωτογραφικό τραγούδι του Συγγραφέα για την ομορφιά της Ρωσικής Πατρίδας.

Έκθεση «Μελωδία του Ήλιου». Ώρες λειτουργίας από 1 Σεπτεμβρίου έως 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Μόσχα. Κέντρο Μακροζωίας της Μόσχας Sokol. αγ. Σαλβαδόρ Αλιέντε 15/1.

αυτή την έκθεση της Nadezhda, μιας Κριμαίας από τη Μόσχα, ελληνικής καταγωγής!

Νίκος Σιδηρόπουλος

Nadezhda Nosik – Prohoridi .

Καλλιτέχνης φωτογραφίας. Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης Τέχνης.

20220831_213347_1

Φωτορεπόρτερ του περιοδικού ενημέρωσης «Vestnik MTA» της Διεθνούς Δημιουργικής Συνέλευσης του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Σλαβικές Παραδόσεις». Πολλαπλοί συμμετέχοντες σε εκθέσεις του Photo Center Association, καλλιτεχνικά έργα της Διεθνούς Ακαδημίας Πολιτισμού και Τέχνης, Διεθνές έργο πολυμέσων «Time Machine» ως μέρος της Ρωσικής Εβδομάδας Τέχνης της φθινοπωρινής περιόδου 2019 (1η θέση για το φωτογραφικό έργο «My Planet»), Βραβευμένος με τον Διεθνή Διαγωνισμό «Στο όνομα της ειρήνης στη γη.

Γεννήθηκε στη Μόσχα το 1966 . Το πάθος για τη φωτογραφία το κληρονόμησα από τη μητέρα μου …καθηγήτρια χημείας. Το 1988 αποφοίτησε από το Ινστιτούτο Ξένων Γλωσσών Maurice Thorez και δίδαξε αγγλικά για αρκετά χρόνια στην Οικονομική Ακαδημία υπό την κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Η δημιουργική φύση, με λίγη βοήθεια από τη μοίρα, με οδήγησε στον χώρο της ανθοκομίας και της εσωτερικής διακόσμησης. Η αγορά και η δημιουργία συλλογών αφορούσαν πολλά ταξίδια σε όλο τον κόσμο, τα οποία πρόσθεσαν έμπνευση στον τομέα της φωτογραφίας.

Από την πρώιμη παιδική ηλικία, η ζωή του Συγγραφέα ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με την Κριμαία, η αγάπη για την οποία διήρκεσε σε όλη του τη ζωή. Στην ερώτηση σε ποιον νιώθει, απαντά ως εξής: «Είμαι Κριμαία Μοσχοβίτης ή Κριμαία της Μόσχας ελληνικής καταγωγής. Επομένως, η αγάπη για τον ιθαγενή διαπερνά όλη μου τη δουλειά και είναι παρούσα καθημερινά σε όλες τις πτυχές της ζωής.

Η φωτογραφική τέχνη είναι για χαρούμενους ανθρώπους , ακόμα κι αν δεν τραβάτε πάντα χαρούμενες στιγμές. Αυτό είναι ένα στιγμιαίο σκίτσο μοναδικών συναισθημάτων, είτε πρόκειται για την ομορφιά της φύσης είτε για τον άνθρωπο».

20220831_173103_1

2020-06-05_12-43-01

ГРЕЧЕСКИЙ КУЛЬТУРНЫЙ ЦЕНТР                     ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά