Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΛΑΕΚ 1-49 ΕΤΟΥΣ 2022
 
Σας ενημερώνουμε ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τα επιδοτούμενα προγράμματα – σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης ΛΑΕΚ 1-49 έτους 2022.
Πρόκειται για επιδοτούμενα από τον ΟΑΕΔ σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης και επανακατάρτισης των εργαζομένων σε αντικείμενα σχετικά με το επάγγελμα τους, με στόχο οι εργαζόμενοι να αποκτήσουν ή να ανανεώσουν τις δεξιότητες τους και να γίνουν πιο αποδοτικοί στο επάγγελμα τους.
Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν: 
1.Οι εργαζόμενοι που εργάζονται σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα που απασχολούν από 1 έως 49 εργαζόμενους.
2.Οι άνεργοι ή οι εποχιακά εργαζόμενοι που έχουν κατ’ ελάχιστο 50 ένσημα το έτος 2021.
Οι καταρτιζόμενοι που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο πέρα από την βεβαίωση παρακολούθησης που θα λάβουν, θα επιδοτηθούν με 200,00 € (συνολικά 40 ώρες παρακολούθησης).
Διευκρινίζουμε ότι η επιδότηση δεν επηρεάζει την χορήγηση του επιδόματος ανεργίας αλλά ούτε επιβαρύνει φορολογικά τους καταρτιζόμενους. 
Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται στο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας (Π.Φουρίκη 17- όπισθεν Εθνικής Τράπεζας) καθημερινά 9.00 – 13.00 και 18.00 -20.00 και στο τηλέφωνο 2104651464. 
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται έως τις 20 Σεπτεμβρίου με πιθανότητα παράτασης.
                                              Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά