Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…..Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Η. ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ.
…Γραφει: ο Πάνος Καλουδάς
…Ειναι δραστήριος, δυναμικός, αποφασιστικός..Και σαν καλλιτέχνης ενθουσιώδης. Σαν συνδικαλιστής και απόλυτα ουσιαστικός. Θεωρώ πως είναι ένας από τους καλύτερους προέδρους που πέρασαν από το Σ.Ε.Η. Χρόνια είχε να δει το Σωματείο Ηθοποιών, μια τέτοια αξία στο τιμόνι του.
Ένα τόσο δραστήριο προεδρείο, που μεριμνά με τεράστια ευαισθησία, για το κάθε του μέλος χωριστά. Όπως και για τα συμφέροντα του συνόλου.
Πέρα από αυτό, ο Σπύρος είναι αφοπλιστικά απλός, ευγενής, δοτικός απέραντα προσιτός. Ένα ευαίσθητο παιδί. Που χαλαρώνει, συνομιλώντας, με τις δεκάδες του παπαγάλους.
Που τους έχει σαν παιδιά του. Τις ευαισθησίες του, τις εκδηλώνει συνεχώς και με έναν άλλο ουσιαστικό τρόπο.
Με την προσφορά του στους συναδέλφους του που έχουν κάποια ανάγκη. Με τον Κώστα Βενετσάνο κι άλλους ηθοποιούς, κάνουν χρόνια τώρα, τεράστιο αγώνα μέσα από τον ΤΑΣΕΗ το Ταμείο Αλληλοβοηθείας των Ηθοποιών.
Είναι πραγματικά αξιέπαινος ο αγώνας που κάνουν ο Σπύρος και ο Κώστας για το Ταμείο τους αυτό. Με τα ημερολόγια που εκδίδουν κάθε χρόνο και με επίπονη προσπάθεια διαθέτουν, με το κυνήγι ανεύρεσης αγαθών, από μεγάλες επιχειρήσεις, για τις ανάγκες των συναδέλφων τους που έχουν ανάγκη..
Και με χίλιους άλλους τρόπους.
Ώστε να μπορούν να ικανοποιήσουν, με τον καλύτερο τρόπο την αποστολή τους. Ως πρόεδρος του ΣΕΗ ο Σπύρος, τώρα με τα όσα ακούστηκαν για τον χώρο, με τους διάφορους Λιγνάδηδες, Φιλιππίδηδες, Χαικάληδες κι όλα αυτά τα παράσιτα κράτησε πολύ λεπτές ισορροπίες, στηρίζοντας τιςκαταγγελίες. Με στόχο την εκκαθάριση πλέον του τοπίου στην τέχνης αυτή. Με το Σπύρο, είμαστε πολλά χρόνια φίλοι.
Μου τον είχε γνωρίσει ο σκηνοθέτης Φράνσις Κάραμποτ, που είχανε κάνει μια σειρά μαζί.
Κι ως εκπρόσωπος της ΕΡΤ είχα την ευθύνη της. Δεκάδες είναι οι φορές, που έχουμε βρεθεί με τον Κώστα, τον Σπύρο, την Αφροδίτη την κουμπάρα μου, σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Και τώρα ως πρόεδρος του ΣΕΗ, βρισκόμαστε με τον Σπύρο και τα λέμε.
Όπως έγινε και στο σπίτι της Αφροδίτης, από όπου και η φωτογραφία αυτή. Υγεια του εύχομαι δύναμη, υπομονή και γερό στομάχι.
Γιατί το Σωματείο έχει πολύ δουλειά ακόμα. Έχει πολλές ανοιχτές σελίδες, για αναδιάρθρωση.
Και δημιουργική δομή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά