Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Φ.Κ Πέρασαν 3 χρονια για να ακούσουμε Απάντηση σε ερωτήματα  που εχουν  τεθεί απο αιρετούς , απλους  πολίτες και φορεις προς τον Δημοτική Αρχή ..

 …… Και αυτο και μονο το θεωρούμε …Είδηση ..!!!!

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως και αντέδρασαν  ;;

Αλλα αυτο το προσπερνάμε μένουμε στην καλη Ειδηση !!!

Η Ανακοίνωση -Απάντηση απο το Γραφείο Τυπου του Δημου Σαλαμινας  ειναι ενα καλο δείγμα …. οτι ειστε εκεί !!!

Οτι ακούσατε  τον προβληματισμό  του κοσμου !!!

Χρονια τωρα προσπαθούμε να καταλάβουμε την πολιτική Γραμμή της Δημοτικής Αρχης να μην απαντούν …  έστω σε σοβαρά θέματα .. ..σωστά ή και λαθος ..δεν εχει καμια σημασία  σε Αιρετούς …αλλα ..και απλούς πολίτες και φορείς …

Ξέρετε αγαπητοί της Δημοτικής Αρχης  αυτο σημαινει οτι δεν καταλαβαίνετε  τα μηνύματα , και δεν αντιδράτε …   αυτο σημαινει   αδιαφορία , απαξίωση ή και αλαζονεία , που θίγει πρώτα πρώτα τον θεσμο του Δημου ..

 …. Ο λαος που σας έθεσε εκει να διοικείται .. μεταξυ αυτων και εγω .. δεν σας  έδωσε ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ  ………………………

Εχει Συνταγματικο δικαίωμα να ελεγχει , αλλα και να απαιτεί απο εσας   ενημέρωση σε θεματα που τον απασχολούν ..

Και ενω κανετε την ΄΄θετικη ΄΄είδηση με την Απάντηση σας ;;;

Το Χαλάτε στην εισαγωγή !!!

 ….ΓΙΑΤΙ ;;;

 … Αναφέρετε στην Ανακοίνωση   !!!

 * Ακόμη και όταν αυτά προέρχονται από γραφικούς, απογοητευμένους και ξεχασμένους από όλους παραγοντίσκους της πολιτικής ζωής του τόπου. Όταν, όμως, κάποιοι ξεπερνούν τα όρια και προσπαθούν ανοήτως να προκαλέσουν ανησυχία στους συμπολίτες μας, είμαστε αναγκασμένοι να δίνουμε απαντήσεις.

 * Και θα ξεκινησω απο το τελος  …….είμαστε λετε .. αναγκασμένοι να δίνουμε απαντήσεις !!!!!

Και φυσικα είστε ..

..ΟΧΙ  μονο αναγκασμένοι ΑΛΛΑ  και υποχρεούμενοι .. να δίνετε ραπόρτο για το τι κανετε για εμας τους πολιτες του νησιου !!!!

  * Οσο για το κομματι που αναφερει …  Ακόμη και όταν αυτά προέρχονται από γραφικούς……  προφανώς πολίτες εννοείται; ;;

Ποιος μπορει να χαρακτηρίσει Γραφικούς οσους δεν εχουν την ιδια πολιτική θεση με εσας ;;;;;;;;;;

ΕΣΕΙΣ μονο που  δεν σας αρέσει η κριτική τους    !!!!

  * Οσο  για το …..ξεχασμένους από όλους παραγοντίσκους της πολιτικής ζωής του τόπου !!!

Και εδω κάνετε μεγαλο λαθος και δείχνει ασέβεια μια και εσεις  Τρια χρόνια πολιτικης ζωης .. και κάποιοι αλλοι δεκαετίες αγωνων ..και πολιτικο μέλλον ακομα ..

Ειναι εκει … κακως για εσας  .. καλως για αλλους  … να κανουν σωστά την δουλεια της αντιπολίτευσης …

 Θέσεις που κατέχουν με την ψηφο που τους  έδωσαν πολιτες της Σαλαμινας , οπως και σε  εσας …….

 … Ας ελπίσουμε να ρίξετε τους τόνους και να συνεχίσετε να εξηγείτε  ..  απλα τις πολιτικες σας θέσεις και κινήσεις και ΟΧΙ να προσβάλετε  κοσμο και κοσμακη  γιατι δεν θελετε κανενα απέναντι σας πολιτικα …………

 … Αυτο και δημοκρατικο δεν ειναι και ουτε πολιτικα εφικτο και το ξέρετε …

Ο κοσμος ακούγοντας και τις δυο θέσεις θα μπορεί να κρίνει .. Θετικά ή αρνητικά   !!!

 …. Παντα ελπίζουμε και θέλουμε Δημοτικες Αρχες να κατανοούν  τις  κακες πολιτικές τις επιλογες της  ..και να αλλάζουν !!!

 ..Πολιτικά λάθη μπορει να γινουν  …. Άνθρωποι είμαστε.. . αλλα ειναι πολιτικα πολυ περίεργο  να επιμένουν  σε τακτικές που ουσιαστικά αγνοούν τους θεσμικούς  εκπροσώπους στο Δ.Σ …ΑΛΛΑ και  τον απλο πολίτη της Σαλαμινας ……

Και να  κατηγορειτε οποιον σταθεί πολιτικα απέναντι σας …  με εκφράσεις που δεν νομίζω οτι σας τιμούν …

 * Οποίος και ΑΝ ειναι στο τιμονι της Δημοτικης Αρχης  εμεις ως Σαλαμινιων ΒΗΜΑ θεωρούμε τιμιο να κριτικάρουμε αλλα και θα επιβραβεύουμε ενεργειες και πράξεις που ειναι προς όφελος της πλειοψηφιας των πολιτων  .. 

Ζουμε εδω αγαπάμε το νησι και θέλουμε ως πολιτες αυτου του  πανέμορφου τοπου  , Οσο γινεται λιγοτερα..  προβλήματα  και την Ιστορική και πολιτιστική ανάδειξη του ..

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

 

Φ.Κ

2 Σχόλια “ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ : Αυτο και μονο το θεωρούμε … Είδηση ..!!!! !!!!! Απο τον Φιλιππο Καρακωστα

 1. Απαντήστε κύριε Δήμαρχε.

  Με την ευκαιρία συμπλήρωσης τριών χρόνων στο τιμόνι του Δήμου από τον Δήμαρχο κ. Γ. Παναγόπουλο, θα ήθελα να του απευθύνω ορισμένες ερωτήσεις.

  1. Γιατί συμφωνήσατε στο master plan του ΟΛΠ και δεσμεύσατε το μέλλον της Σαλαμίνας για δεκαετίες, χωρίς να ρωτήσετε κανένα?
  2. Γιατί δεν εφαρμόζετε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για έλεγχο των ναυπηγείων και των ρυπογόνων μονάδων?
  3. Γιατί δεν στηρίζετε πολιτικά την μήνυση που κάναμε στον ΟΛΠ για παράνομη κατοχή και εκμετάλλευση των αρχαιολογικών μας χώρων? Ποια είναι τα όρια της δικαιοδοσίας του ΟΛΠ στη Σαλαμίνα?
  4. Γιατί δεν γνωμοδοτήσατε έγκαιρα στην ΜΠΕ του διαλυτηρίου της Κυνόσουρας με αποτέλεσμα να θεωρηθεί ότι ο Δήμος συμφωνεί?
  5. Τι κάνατε για να φύγουν τα σαπιοκάραβα από τον Αρχαίο Λιμένα?
  6. Πόσα εισπράττει ο Δήμος από τη χρήση της Ρεβυθούσας για τέλη διέλευσης, εδάφους, υπεδάφους, κλπ? Πόσα εισπράττει από τα ναυπηγεία?
  7. Με ποια οικονομική μελέτη συμφωνήσατε να νοικιάσουμε το βλητικό σταθμό αντί 40.000 ευρώ?
  8. Γιατί δεν καλέσατε την Επιτροπή Ανταγωνισμού να ελέγξει τις Κοινοπραξίες των φεριμπότ όπως αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο?
  9. Με ποιες οικονομικές καταστάσεις επαληθεύονται τα έσοδα του Λιμενικού Ταμείου από τις Κοινοπραξίες των φέρρυ? Το αυτό και για τα λιμανιάτικα από τον Λιμένα της Σαλαμίνας.
  10. Γιατί συμφωνήσατε στην περίφραξη (καταπάτηση), δημόσιας δασικής και αναδασωτέας έκτασης και αιγιαλού και παραλίας από το ναυπηγείο Μπεκρή?
  11. Σε ποιες προγραμματικές συμφωνίες στηρίζεται η συνεργασία σας με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης και πρώην φανατικό πολιτικό σας αντίπαλο?
  12. Πόσες μελέτες έχετε κάνει και ποια έργα έχετε διεκδικήσει από το πρόγραμμα επενδύσεων της Περιφέρειας?
  13. Με ποιο τρόπο είχατε εκφράσει το ενδιαφέρον σας για τη Σαλαμίνα πριν γίνετε Δήμαρχος?

  Υ.Γ. Δεν περιμένω απαντήσεις γιατί πιστεύω ότι ο Δήμαρχος είναι ένοχος και δεν τολμάει να αντιμετωπίσει την αλήθεια και τις συνέπειες των πράξεών του.
  Ελπίζω να κάνω λάθος και να του ζητήσω ταπεινά συγνώμη.

 2. Ξεπέσαν κάθε όριο αλαζονείας, Την απάντησή τους θα την πάρουν σύντομα. Δεν θα ήθελα να γράψω περισσότερα τώρα. Σωστότατη η τοποθετήσή σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά