Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Στον Πειραιά έφτασε σήμερα το πρωί το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Beyond, το οποίο έχει μήκος 327 μέτρα και πλάτος 39, διαθέτει 21 καταστρώματα, ενώ μπορεί να μεταφέρει 1.416 άτομα πληρώματος και μέχρι 3.937 επιβάτες.

Πλοίαρχος του νεότερου πλοίου της Celebrity Cruises ανέλαβε η Kate McCue, η οποία ήταν απο τις πρώτες γυναίκες και η πρώτη Αμερικανίδα που τέθηκε επικεφαλής σε κρουαζιερόπλοιο.

 

Πρόκειται για το τρίτο πλοίο της Edge class, το οποίο κατασκευάστηκε πριν από λίγους μήνες στα γαλλικά ναυπηγεία Chantiers De L’ Atlantique, ενώ το παρθενικό του ταξίδι για τη Μεσόγειο ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο.

Η πλοίαρχος

Το Celebrity Beyond είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από τα αδελφά πλοία του, Edge & Apex. Η εταιρεία έχει παραγγείλει ακόμα δύο πλοία της ίδιας κλάσης στα γαλλικά ναυπηγεία, το Celebrity Ascent που θα παραδοθεί το Νοέμβριο του 2023 και το πέμπτο και τελευταίο της κλάσης το 2025.

https://www.ot.gr/2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά