Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Φ.Κ Χρονια τωρα διερωτώμαι ;;;

Ακούμε και βλέπουμε δεκάδες νεκρές θαλάσσιες χελώνες και στο νησι μας καθε χρονο !!!

Εχετε δει κάποιον να ενδιαφερθεί ;

Εχετε δει να ερευνήσουν  το γατί βρίσκονται νεκρές στις ακτές μας ;;

Εχετε δει να ενδιαφερθούν  για την προστασία τους  ;;

ΑΛΗΘΕΙΑ ;;;

Έχουμε  στον Δημο μας τμημα περιβάλλοντος  ;;;;

Εχουμε περιβαντολογικούς συλλόγους  ;;; ;

Αλήθεια ..

Τι εχουν κανει ολα αυτα τα χρονιά για αυτο το θεμα  ;;;;;

Το να αγαπάς το περιβάλλον δεν εχει καμία αξια ..το να λες λογία καλα μέχρι ενα σημείο …

ΑΛΛΑ  ΑΝ …  δεν κάνεις πράξεις ολα αυτα υπαρχει νόημα   ;;;

Ειναι καιρος ο  Δημος , αλλα και οσοι θελουν να λέγονται  συλλογοι περιβάλλοντος να κανουν τα αυτονόητα …

ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ;; ΑΝ ΝΑΙ !

ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ

ΑΡΘΡΟ
Μετά από μια πολύ δύσκολη βραδιά, στο πλευρό της Ομάδας των Εθελοντών Προστασίας της Θαλάσσιας Χελώνας Σητείας, τάχθηκε ο Δήμαρχος κ Γιώργος Ζερβάκης δίνοντας υπόσχεση για στήριξη της προσπάθειας τους με κάθε μέσο και τρόπο. Την περίοδο αυτή οι εθελοντές βλέπουν να ολοκληρώνεται η προσπάθεια τους όχι πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Τα μικρά χελωνάκια έχουν αρχίσει τις νυχτερινές εξόδους με βασικό εχθρό της ομαλής ωοτοκίας στην παραλία της Σητείας τις πηγές φωτός των αναγκαίων…

Μετά από μια πολύ δύσκολη βραδιά, στο πλευρό της Ομάδας των Εθελοντών Προστασίας της Θαλάσσιας Χελώνας Σητείας, τάχθηκε ο Δήμαρχος κ Γιώργος Ζερβάκης δίνοντας υπόσχεση για στήριξη της προσπάθειας τους με κάθε μέσο και τρόπο.

Την περίοδο αυτή οι εθελοντές βλέπουν να ολοκληρώνεται η προσπάθεια τους όχι πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Τα μικρά χελωνάκια έχουν αρχίσει τις νυχτερινές εξόδους με βασικό εχθρό της ομαλής ωοτοκίας στην παραλία της Σητείας τις πηγές φωτός των αναγκαίων φωτιστικών σωμάτων που αποπροσανατολίζουν τους νεοσσούς που προσπαθούν να βρουν το δρόμο τους προς τη θάλασσα.

Η παρέμβαση που έγινε έγκαιρα πριν την έναρξη της κρίσιμης αυτής περιόδου από τα συνεργεία του Δήμου δε έφερε την οριστική λύση αφού και τυπικά ο Δήμος δεν έχει την δικαιοδοσία εκείνη η οποία να του επιτρέπει να παρέμβει δραστικά.

Σε κάθε περίπτωση “η καλή συνεργασία εθελοντών και Δήμου θα φέρει τα αποτελέσματα που όλοι θέλουμε” δήλωσε μετά την κουβέντα που είχε με τον Δήμαρχο ο επικεφαλής της ομάδας των εθελοντών κ Νίκος Μαράκης.

“Είναι υποχρέωση μας όχι μόνο να βοηθήσουμε το έργο των εθελοντών αλλά να διαφυλάξουμε τον τόπο ωοτοκίας της καρέτα καρέτα που εδώ και αιώνες επιλέγει την Σητεία για την διαιώνιση του είδους της” σημείωσε ο Δήμαρχος Σητείας

Στήριξη με κάθε τρόπο της Ομάδας των Εθελοντών Προστασίας της Θαλάσσιας Χελώνας στη Σητεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά