Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Η Διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας ανακοινώνει την ΄΄επιστροφή΄΄  του  Σαλαμίνιου Ποδοσφαιριστή μας ΠΑΝΟΥ ΓΚΙΚΑ  ! Ο Ποδοσφαιριστής είχε παραχωρηθεί τον περασμένο Ιανουάριο 2022 με την μορφή Δανεισμού, στον Γειτονικό Σύλλογο ΄΄Ε.Π.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ΄΄, και σήμερα επέστρεψε στην Ομάδα μας.

Ο Πάνος Γκίκας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Σύλλογο ΄΄Ε.Π.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ΄΄ αγωνιζόμενος τα Τμήματα Υποδομής του Συλλόγου, συμμετέχοντας παράλληλα και στις Μικτές της Ε.Π.Σ. Πειραιά, και μετέπειτα αγωνίστηκε στην Ανδρική Ομάδα. Την σεζόν 2018-2019 μεταγράφηκε στον Αίαντα Σαλαμίνας, και για μία αγωνιστική περίοδο ( 2019-2020 ) αγωνίστηκε στον ΄΄Α.Π.Ο. ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ΄΄, για να επιστρέψει αμέσως μετά στον Αίαντα, αγωνιζόμενος στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Ο Πάνος Γκίκας είναι ένας δυναμικός & τεχνίτης Ποδοσφαιριστής, Γιός του Παλαίμαχου Ποδοσφαιριστή του Συλλόγου μας κ. Δημήτρη Γκίκα, και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την Ομάδα μας την νέα αγωνιστική περίοδο.

 

ΠΑΝΟ σε καλωσορίζουμε ξανά στην ΄΄Οικογένεια΄΄ του Αίαντα Σαλαμίνας, και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά