Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΑΚΟΥ
Μάνα
ΔΕΝ σε
συγχωρώ
Εκδόσεις ΔΕΡΕ
Μία αληθινή ιστορία γεμάτη με δυνατές περιγραφές σχέσεων ανάμεσα σε γονείς, παιδιά, αδέρφια, που στην πορεία της ζωής του σηματοδοτούν, τη δική τους αντιμετώπιση απέναντι στον εαυτό τους, την οικογένεια και στα παιδιά τους αργότερα.
Η Χλόη είναι το κορίτσι που ζει και μεγαλώνει στην Καβάλα μαζί με τον πατέρα της, έναν καλόκαρδο φιλότιμο και δυνατό άνθρωπο, όπου δεν έχει περάσει και λίγα, η απουσία της μητέρας ήταν βαθιά χαραγμένη στην ψυχούλα του παιδιού, άλλαζε συνεχώς διευθύνσεις και αριθμούς, κρυβόταν διότι δεν ήθελε να τη βρουν..
Εκτός από την ψυχολογική βία ήρθε να προστεθεί και η σωματική, όπου σιγά-σιγά ήρθε αντιμέτωπη με την κατάθλιψη, και πάλι ο φύλακας άγγελός της ήταν εκεί, να την αγκαλιάσει και να την προστατεύσει, ώστε να σταθεί πάλι στα πόδια της…
Η Βάγια ζει και μεγαλώνει με τους γονείς της στη Θεσσαλονίκη, μεγαλοδικηγόρος με οικονομική και κοινωνική θέση πολύ ψηλά ο πατέρας της.
Η ίδια έχει αναλάβει το γραφείο,όταν ο πατέρας της μαθαίνει ότι ο άνθρωπος που είναι ερωτευμένη η κόρη του δεν είναι της τάξης τους….
Ποιες είναι οι αλήθειες που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια από το παρελθόν, όταν η μητέρα της αποκαλύψει την αλήθεια;
Πόσο δυνατός μπορείς να είσαι όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με αλήθειες που δεν φαντάζεσαι;
Νιώθεις έτοιμος για να δώσεις και να πάρεις συγχώρηση;
Αλήθεια πόσα παιχνίδια μπορεί να παίξει η μοίρα με τη ζωή μας;
Μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε;
Ή μπορεί εκείνη να μας ξεγελάσει παίζοντας το δικό της παιχνίδι;
Χρυσούλα Ζαφειράκη
Φιλότεχνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά