Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Το φαινόμενο δεν έχει κάποια υπερφυσική εξήγηση αλλά είναι αποτέλεσμα μιας απότομης και υπερβολικής αύξησης στην αναπαραγωγή των τοπικών πληθυσμών αντζούγιας.

Οι κάτοικοι των νοτιότερων περιοχών του Σαν Φρανσίσκο βιώνουν τα τελευταία 24ωρα ένα φαινόμενο που παλαιότερα πολλοί θα το θεωρούσαν «θεϊκό σημάδι». Μετά τις μέδουσες που βλέπουμε να επιτίθενται σε κολυμβητές, τώρα σειρά έχουν και οι… αντζούγιες.Ο ουρανός στο νότιο Σαν Φρανσίσκο βρέχει ψάρια και οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ανησυχήσει ιδιαίτερα.

Το φαινόμενο δεν έχει κάποια υπερφυσική εξήγηση αλλά είναι αποτέλεσμα μιας απότομης και υπερβολικής αύξησης στην αναπαραγωγή των τοπικών πληθυσμών αντζούγιας.

Τα θαλασσοπούλια της περιοχής έχουν επιδοθεί φυσικά σε ένα ατελείωτο… πάρτι αρπάζοντας και καταναλώνοντας όση περισσότερη τροφή μπορούν σε κάθε τους βόλτα πάνω από τα σημεία που βρίσκονται οι αντζούγιες.

Όπως συμβαίνει και στα πάρτι των ανθρώπων όπου υπάρχει απεριόριστη ποσότητα φαγητών και πολλοί γεμίζουν τα πιάτα τους με τόσο πολύ φαγητό το οποίο δεν μπορούν να καταναλώσουν, έτσι και στις ΗΠΑ όσες αντζούγιες περισσεύουν από το γεύμα, τα πουλιά τις αφήνουν να πέσουν από το στόμα τους.

Μάλιστα η απόρριψη των ψαριών γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε αυτά να πέφτουν όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες σαν… τορπίλες από τον ουρανό στο έδαφος. Το φαινόμενο αυτό έχει παρατηρηθεί ξανά αλλά όχι σε τόση έκταση και ένταση λένε οι κάτοικοι του Σαν Φρανσίσκο.

https://newpost.gr/paraksena/62c07c

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά