Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..»Turkaegean»…ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς
…Με αυτούς που έχουμε, αυτά μονο, μπορούμε να «θαυμάζουμε» Και άναυδοι να αναρωτιώμαστε που παμε. Σε κάθε βήμα τους πλέον, οι τύποι αυτοί, δείχνουν και το ποσό ανθέλληνες είναι.
Ο χορός της προδοσίας, σέρνει τη χώρα, στον πιο βαθύ της τον γκρεμό.
Το ένα έρχεται πίσω από το άλλο.
Με μας έκπληκτους, να βλέπουμε την κυβέρνηση να παίζει το παιχνίδι αυτών που θέλουν τον αφανισμό της Ελλάδας. Βλέπουμε τη χώρα να ξεπουλιέται με τον πιο χυδαίο, τον πιο άδικο τρόπο. Για τα συμφέροντα των κάποιων λίγων και μόνο.
Είναι απίστευτα αυτά που γίνονται.
Λογική εξήγηση δεν μπορούν να έχουν σε καμία περίπτωση. Δύο τρομερά γεγονότα, στο καπάκι το ένα με το άλλο. Ειδαμε όλοι, με πόση απάθεια ο πρωθυπουργός, δέχτηκε τα χαδάκια των ηγετών όλων, προς τον Ερντογάν. Στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ. Με το τριμερές μνημόνιο που υπέγραψαν, η Σουηδία, με την Φινλανδία και την Τουρκία, για την παραχώρηση σύγχρονου οπλισμού στην τελευταία. Οπλισμός στην Τουρκία.!!!
Από τις ΗΠΑ, από την Σουηδία, από την Φινλανδία.
Οπλισμός που θα στραφεί που άραγε; Εδώ, την κατάπιε τη γλώσσα του ο κύριος τάδε. Αυτός που τον πληρώνει η χώρα, ως πρωθυπουργό. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν, να οργανωθεί όσο καλύτερα, το ΝΑΤΟ για ν αντιμετωπίσει δυναμικά, τον κακό Πουτιν. Όλα υπέρ της Ουκρανίας.
Ο μόνος του νταλκάς. Όλα υπέρ των Ναζί του Ζελένσκι. Και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που μόνος του ο ΗΡΩΑΣ Πούτιν πολεμάει. Ενάντια στο παγκόσμιο φασισταριό. Και πριν προλάβουμε να συνέλθουμε και από αυτή τη φοβερή ήττα, απο αυτό το καραμπινάτο ξεπούλημα, που βρήκε την κυβέρνηση στην απόλυτη βουβαμάρα της, μας ήρθε και το επόμενο χαστούκι.
Η διεθνής κατοχύρωση του «TURKAEGEAN» που κι αυτή, έπεσε σαν κεραυνός. Γνώριζαν στην Ελλάδα, όπως και παντού, για την Τουρκική αυτή πρωτοβουλία και μεθόδευση.
Και δεν έκαναν τίποτα. Απολύτως τίποτα. Άφησαν το Αιγαίο στην Τουρκική διαφημιστική καμπάνια, υπό την αιγίδα της διεθνούς κοινότητας.
ι αντί κάποιος από τους υπεύθυνους να πάει σπίτι του, να βρει περιεχόμενο στο παντελόνι του και να την κάνει, οι υποκριτές ψάχνουν άλλοθι. Ψάχνουν μαστουρωμένοι από τα ψεύδη τους, τον υπάλληλο που δεν λειτούργησε ορθά. Ψάχνουν το εξιλαστήριο θύμα. Τα «αντράκια» της πορδής. Δηλαδή ο καπετάνιος ρίχνει το καράβι στα βράχια, και ψάχνει τον μούτσο, να του το χρεώσει.
Τόση είναι η λεβεντιά που κουβαλάει, ο Άδωνις.
Κι ο κάθε Άδωνις. Έτσι κατοχυρώθηκε πλέον σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο, το διαφημιστικό σήμα «Turkaegean» ( Τουρκικό Αιγαίο) Κάτω από τη μύτη τους έγινε και αυτό το έγκλημα.
Κοντά ένα χρόνο ήταν σε διαβούλευση. Μέχρι να ληφθεί η απόφαση. Και δεν έκαναν ούτε μισό διάβημα. Κι αντί να παραιτηθεί αρμόδιος υπουργός, με μια του συγνώμη, κάνουν όλοι τους, μια φοβερή επίδειξη αλαζονείας, ψεύδους και κοροϊδίας.
Με κεινον τον απερίγραπτο κυβερνητικό εκπρόσωπο, πρώτον και καλύτερο.
Μια εγκληματική ενέργεια απαράδεκτη από κάθε άποψη. Σε μια εποχή που η Τουρκία, διεκδικεί όλο το Ανατολικό Αιγαίο, το να περνάνε πια και τέτοια σοβαρά θέματα χωρίς καμία αντίδραση από την Ελληνική;;; κυβέρνηση, ε, αυτό βρωμάει πια πολύ. Και μόνο έσχατη προδοσία μυρίζει.
Να τους χαίρεστε, όσοι τους καμαρώνετε
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "TURKAEGEAN Coast Happiness"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά