Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς

…Σήμερα στην εκπομπή «Αστερια», η Νανση, με χαρά συναντάει μια κυρία των γραμμάτων.

Μια από τις πιο έγκυρες συγγραφείς, παιδικού βιβλίου. Η γλυκιά και τόσο ευγενική, Εύα Λιανού- Πετροπούλου, μας παρουσιάζει, ένα μέρος του ογκώδους της έργου.

Μετά από δύο αναβολές της προβολής, λόγω τεχνικών θεμάτων, σήμερα με ειδοποίησαν από το κανάλι ότι έχουν προγραμματίσει τη συνέντευξη με την Εύα. Απόψε λοιπόν, στις 24.00 στο «High tv».

Ένα ενδεικτικό πορτραίτο της Εύας. Που αποτελεί μια από τις πιο αντιπροσωπευτικές συγγραφείς της γενιάς της, στο πολύ ευαίσθητο παιδικό βιβλίο.. Μια πολυγραφότατη γυναίκα, που αγαπάει απεραντα το παιδί. Γι αυτό και προσφέρει, την ψυχή της σε αυτό.

Τα βιβλια της κυρίας Λιανού- Πετροπούλου, έχουν μεταφραστεί, στα Ιαπωνικά, στα Ισπανικά στα Κινέζικα. Γι αυτό και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως μια οικουμενική συγγραφέας.

Με την Νάνση κάνανε μια πολύ όμορφη συζήτηση γύρω από το πολύ δύσκολο αυτό θέμα, του παιδικού βιβλίου.

Μια συζήτηση, που σήμερα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα την παρακολουθήσουμε.

Στις 12.00 τα μεσάνυχτα.

Με την Εύα και την Νανση να μιλούνε για το παιδικό βιβλίο Σε έναν όμορφο καταπράσινο χώρο. Μαζί με την Εύα παίζει μέρος της συνέντευξης, της εικαστικού Φιλίας Τσαβολακη.

Η αλήθεια είναι, πως η ανανέωση του σταθμού, η ανάπτυξη του, η καλή συνεργασία, έχει ένα όνομα, ως σημείο αναφοράς του. Την κ. Νατάσα Κρητικού, που έχει δώσει μια άλλη πνοή.

Και έναν άλλο άνεμο δημιουργίας. Αυτά γιατί όλα πρέπει να λέγονται.

Πάμε δυνατά λοιπόν. Καλό καλοκαίρι. Κι από Σεπτέμβρη επανερχόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά