Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Φ.Κ Το πρώτο  Τριήμερο Φεστιβάλ  ΄΄Γιωργος Παπασιδερης ΄΄ξεκίνησε απο το θεατράκι στα Σεληνια παρουσία πληθους κοσμου , που ομολογουμενως  πέρασαν μια μαγική μουσική βραδιά ..

Το πάθος  και η αγαπη της   ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΟΥ Βασω Θεοδωρακοπουλου Μπογρη για την δημιουργία ενος φεστιβάλ στην μνήμη του μεγάλου Σαλαμινιου Μουσικού και τραγουδιστη της παραδοσιακής μας  μουσικής εγινε σήμερα πράξη … και είναι σίγουρο οτι θα καθιερωθεί …

Παρόντες πολλα πολιτικα πρόσωπα , ομως εμεις θα σταθούμε στην παρουσία  μελων της Δημοτικής Αρχης , (Εκτος Δημαρχου )  κατι που μπορεί  και να αποτελεί αλλαγή ΄΄ πολιτικής νοοτροπίας ΄΄που  ειναι απαραίτητο ώστε να λέμε οτι εχουμε   πολιτικο πολιτισμο ..

ΑΝ … και  μεταξύ μας …το κακο  πολιτικα εχει  γίνει ….

Δεν θα μπορούσαμε να μην   συγχαρούμε και εμεις την Πρωτοβουλία αυτη της Βασω Θεοδωρακοπούλου Μπογρη , μια προσπάθεια ανάτασης του τοπικου Αλλα και Ελληνικού παραδοσιακού μουσικού πολιτισμού  μας ..

Ενος καλλιτέχνη σαν τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΙΔΕΡΗ που για πάντα θα ακούγετε και θα διαφημίζει την Σαλαμίνα .. ως ενας σημαντικος τοπος για την  παραδοσιακή μουσική  …

Η κορυφαία στιγμή θεωρώ προσωπικα της βάρδιας το τραγουδι του Γιάννη Μπούτση. συνεργάτη του Γιωργου Παπασιδερη .Ο 88χρονος με το τραγούδι ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ πραγματικά μας συγκίνησε..

Συγχαρητήρια και στους συμμετέχοντες της πρώτης ημέρας ,το Μουσικού Σχολειου Αθηνων , το Μουσικο Ίδρυμα ΄΄Παπασιδερη ΄΄, την Ορχήστρα ΄΄ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ΄΄ , την χορευτική ομάδα ΄΄ΕΡΕΥΝΑ ΄τους τραγουδιστές Νοτη Θαλασσινο και Παπαϊσιδώρου ..

Η Πρώτη ομαδα Φωτογραφιών ειναι πριν την έναρξη της Εκδήλωσης

1o

Η Δεύτερη Ομάδα φωτογραφιών ειναι απο την μουσική .. και οχι μονο ..  εκδήλωση ..

Ραντεβού παλι αυριο στα Σεληνια

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά