Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Οι κάτοχοι πετρελαιοκίνητων οχημάτων θα ωφεληθούν από την μείωση της τιμής στην αντλία ενώ παράλληλα δικαιούνται και την κάρτα Fuel Pass 2.

Διπλά κερδισμένοι είναι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων diesel καθώς κερδίζουν και τα 0,15 ευρώ το λίτρο που επιδοτεί η κυβέρνηση στην αντλία ενώ παράλληλα δικαιούνται και το Fuel Pass 2 που τους δίνει έως και 80 ή 100 ευρώ με τη χρήση της άυλης κάρτας.

Παράλληλα την επιδότηση «καυσίμων» δικαιούνται και οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων (αυτοκίνητα και δίκυκλα)!

Να υπενθυμίσουμε πως οι ιδιοκτήτες αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων για να λάβουν την επιδότηση του Fuel Pass 1 ακολούθησαν την ίδια διαδικασία με όλους τους υπόλοιπους πολίτες που έχουν οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Δηλαδή μπαίνουν στην πλατφόρμα Fuel Pass μέσω των κωδικών taxisnet και συμπληρώνουν βήμα-βήμα τα ζητούμενα στοιχεία. Το σύστημα στη συνέχεια ζητά επικαιροποίηση των στοιχείων του αιτούντος, το email του και τον αριθμό του κινητού του.

Τα ποσά της επιδότησης

Αναλυτικά η νέα επιδότηση στα καύσιμα με το Fuel Pass 2 η ενίσχυση στην κατανάλωση της βενζίνης, diesel, υγραερίου ή των ηλεκτρικών οχημάτων κυμαίνεται:

– Για τα ΙΧ ανεβαίνει από τα 45 στα 80 ευρώ, για πληρωμή στην αντλία με άυλη κάρτα ή 65 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό.

– Για τις μοτοσικλέτες ανεβαίνει από τα 35 στα 60 ευρώ με άυλη κάρτα ή 45 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό.

– Στα νησιά στα 100 ευρώ με άυλη κάρτα, αντί 55 ευρώ μέχρι σήμερα ή 85 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό. Και για τα δίτροχα στα νησιά 70 ευρώ, αντί των περίπου 40 ευρώ που ήταν πριν με άυλη κάρτα ή 55 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό.

– Για το diesel η ενίσχυση θα εξακολουθήσει να είναι 12 λεπτά ανά λίτρο στην πηγή. Το τελικό όφελος -συνυπολογίζοντας και τον ΦΠΑ- θα ανέλθει στα 15 λεπτά το λίτρο με επιπλέον επιδότηση από την Fuel Pass 2.

https://www.newsauto.gr/news/dipla

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά