Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση πεδίου καταστολής πυρκαγιάς της περιφέρειας Αττικής με τη κωδική ονομασία «Αινείας 2022» στο Δάσος Αγ.Νικολάου (Κανάκια).

Τον συντονισμό της άσκησης ανέλαβε η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής και συμμετείχαν το Πυροσβεστικό Σώμα, το Λιμενικό Σώμα, το ΕΚΑΒ,ο Ναύσταθμος Σαλαμίνας,ο Δήμος Σαλαμίνας, η Αποκεντρωμενη Διοίκηση Αττικής καθώς και εθελοντές .

Η Περιφέρεια Αττικής και ο περιφερειάρχης Giorgos Patoulis θα συνεχίσει να κρατά ψηλά στην ατζέντα θέματα Πολιτικής Προστασίας, να συμβάλει με κάθε μέσο στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και να προσφέρει την συνδρομή της στο πυροσβεστικό σώμα όποτε της ζητηθεί.

Σήμερα υποδεχόμαστε στη Σαλαμίνα και το Δάσος του Αγ.Νικολάου τον Υφυπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ.Αμυρά , όπου θα πραγματοποιηθεί επιτόπια αυτοψία των προληπτικών καθαρισμών της δασικής περιοχής και ενημέρωση του σχετικά με την άσκηση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά