Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων

7/6/2022

 

Ενημερωτικό προς τον τύπο

Σας γνωρίζουμε ότι την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 (προσέλευση 09:00 – 09:30 π.μ.) στα Κανάκια Σαλαμίνας  θα πραγματοποιηθεί  άσκηση πεδίου για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω δασικών πυρκαγιών, με την κωδική ονομασία «ΑΙΝΕΙΑΣ 2022». Σκοπός της άσκησης είναι ο έλεγχος μέρους του επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση κινδύνων από δασικές πυρκαγιές και η ανάπτυξη συνεργασίας και επικοινωνίας των εμπλεκόμενων φορέων.

Η άσκηση διοργανώνεται από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας με τη συνεργασία του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Νήσων και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι: Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής (Δασαρχείο, Δ/νση Δασών), Λιμεναρχείο, Αστυνομικό Τμήμα, Τροχαία, ΕΚΑΒ, Εθελοντικές Ομάδες και Δήμος Σαλαμίνας.

Κατόπιν των ανωτέρω, καλούνται τα ΜΜΕ που θέλουν να καλύψουν δημοσιογραφικά την άσκηση, να βρίσκονται στην Παραλία Κανακίων τη Πέμπτη 9 Ιουνίου (προσέλευση 09:00 – 09:30 π.μ.).

Ιδ.Γρ.Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Αττικής

Τηλ.2132073508-3723-3724

Αιγάλεω 5 & Κάστορος

185 45 Πειραιάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά