Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Χθες, δέχθηκα ανοίκεια, οργιλή, φραστική επίθεση από τον Πρόεδρο του Λιμ. Ταμείου, ο οποίος με κατηγόρησε ως υπαίτιο για το πρόστιμο των 7.950,00€ που επιβλήθηκε στο Λιμ. Ταμείο από τους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, παραθέτω τα 2 έγγραφα που την αποδεικνύουν.

Με το πρώτο, ερωτάται το Λιμεναρχείο από τον ΝΟΒΣ, πριν την ανάληψη καθηκόντων της τωρινής Δημοτικής Αρχής, αν για την επίστρωση με ασφαλτόξυσμα (καρκινογόνο) έγινε σύμφωνα με εγκεκριμένη μελέτη.

Με το δεύτερο το Λιμεναρχείο ενημέρωσε ότι η υπόθεση βρίσκεται σε ποινική διερεύνηση. Κατά συνέπεια δεν υπήρχε εγκεκριμένη μελέτη για την επίστρωση, άρα ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

Είναι γνωστό ότι το ασφαλτόξυσμα διατίθετο εν αφθονία την εποχή της ασφαλτόστρωσης των κεντρικών λεωφόρων της Σαλαμίνος, Κατά την θητεία της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Πλέον δε, υπερφίαλος πολιτικός μας δυνάστης, διατυμπάνιζε στο fb, το θεάρεστο έργο του, της απαλλαγής μας από την σκόνη αφού την επικάλυψε μα ασφαλτόξυσμα. Μπορούσαμε και μπορούμε να εισπνέουμε ελεύθερα καρκινογόνο ασφαλτόσκονη!!!

Τα ερώτημα που τίθεται λοιπόν είναι, ποιος είναι υπεύθυνος για την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ και για το ΠΡΟΣΤΙΜΟ;

Γιατί συγκαλύπτονται οι ευθύνες του διαπράξαντος το έγκλημα;

Πόσο ηθικό είναι να βεβηλώνονται υπολήψεις για να συγκαλυφθούν ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ;

ΝΕΑ ΗΘΗ.

Συγχαρητήρια

!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά