Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Θλιβερές σκηνές στην αναμέτρηση της Ουγγαρίας κόντρα στην Αγγλία, καθώς 30.000 παιδιά μέχρι 14 ετών αποδοκίμασαν τους Άγγλους ποδοσφαιριστές για την κίνησή τους να γονατίσουν πριν από τη σέντρα.

Δυσάρεστες εικόνες διαδραματίστηκαν πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης της Ουγγαρίας κόντρα στην Αγγλία, που διεξάγεται με παρουσία παιδιών μέχρι 14 ετών.

Για την ακρίβεια, η Ουγγαρία έχει τιμωρηθεί για το εν λόγω ματς με κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο κάνοντας χρήση της εξαίρεσης που υπάρχει στον κανονισμό, δόθηκαν περίπου 30.000 εισιτήρια σε παιδιά που δεν ξεπερνούν τα 14.

Παρ’ όλα αυτά, οι θλιβερές εικόνες δεν έλειψαν ακόμα και τώρα, καθώς τα παιδιά που βρέθηκαν στο γήπεδο, αποδοκίμασαν μαζικά και έντονα τους Άγγλους διεθνείς που γονάτισαν πριν από τη σέντρα σε μία κίνηση που δηλώνει τη στήριξη στο κίνημα «Black Lives Matters».

Οι Ούγγροι οπαδοί έχουν κατηγορηθεί πολλές φορές για ρατσιστικές συμπεριφορές, εξ ου και η τιμωρία που τους είχε επιβληθεί από την UEFA, αλλά φαίνεται πως η κατάσταση δεν… σηκώνει βελτίωσης.

Δείτε το βίντεο:

https://www.sport-fm.gr/articl

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά