Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, το Σάββατο 28 Μαϊου, εκδήλωση με θέμα «100 χρόνια από τη μικρασιατική Καταστροφή», που διοργανώθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας Σεληνιων Σαλαμίνας.
Παρουσία ευαριθμου κοινού, οι ομιλητές Κωνσταντίνος Μαριδάκης, τ. Αντιδήμαρχος Δήμου Σαλαμίνος, Μάνος Κηλιμάντζος, ΓΓ Ενώσεως Βουρλιωτων, Χαραλαμπόπουλος Ιωαννης-Συγγραφεας και Σωτήρης Μπεκάκος, καθηγητής Φιλοσοφίας, εξέθεσαν πτυχές της μικρασιατικής εποποιίας, εμβαθύνοντας στα αίτια και τις συνθήκες που κυοφορησαν τα γεγονότα της εκστρατείας, κατά την περίοδο 1919-1922.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σεληνιων Μάριος Τραυλός, ο Αντιπρόεδρος της κοινότητας Σεληνιων Παναγιώτης Δέδες, ο Αντιπρόεδρος της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Οθων Κυπριωτακης, η Πρόεδρος του Συλλόγου ατόμων με Διαβήτη Σαλαμίνας Μαριέτα Μιχαήλ, η Θεοχαρούλα Κοντούλη, Ιατρός-Νεφρολόγος και τακτικό μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλογου Πειραιά, ενώ την εκδήλωση κάλυψαν δημοσιογραφικά οι κύριοι Ν. Γιαννόπουλος και Φίλιππος Καρακώστας, από την εφημερίδα «Η Φωνή της Σαλαμίνας» και «Σαλαμινίων Βήμα», αντίστοιχα.
Στο εγγύς μέλλον, θα επακολουθήσουν εποικοδομητικές δραστηριότητες σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο, με άξονα την αρχαιογνωσία και την εθνική διαφώτιση, ρίχνοντας την σπορά της Ελληνικής Ιδέας σε κάθε πτυχή της ελληνικής γης…
ΠΗΓΗ  https://ellinikonadyton.blogspot.com/2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά