Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Ένα νέο, μεγάλο έργο ανακατασκευής 57 δρόμων, ξεκίνησε ο Δήμος Πειραιά, με στόχο τη λειτουργική αναβάθμιση του οδικού δικτύου σε γειτονιές της πόλης.
Οι εργασίες ανακατασκευής αφορούν δρόμους με κλίση, στους οποίους μετά την ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου, θα διευκολύνεται η κυκλοφορία των οχημάτων και η ομαλή διέλευση του οδικού δικτύου.

Ανακατασκευή δρόμων - Πηγή: Δήμος Πειραιά

Ανακατασκευή δρόμων – Πηγή: Δήμος Πειραιά

Η αρχή έγινε από την Ε’ Δημοτική Κοινότητα και από τη συμβολή των οδών Νικηταρά και Λακωνίας, στην οποία βρέθηκαν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Αντιδήμαρχος Οδοποιίας & Αποχέτευσης κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης.

Ο κ. Μώραλης συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, λέγοντας πως μετά από πολλά χρόνια γίνεται μια τέτοιου είδους μεγάλη παρέμβαση.

Ανακατασκευή δρόμων – Πηγή: Δήμος Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Σήμερα είναι ημέρα χαράς για τον Πειραιά, καθώς ξεκίνησε ένα σημαντικό έργο, το οποίο αφορά στην ανακατασκευή και κατ΄ επέκταση στη βελτίωση 57 δρόμων με μεγάλη κλίση σε γειτονιές της πόλης. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά γίνεται μια προσπάθεια, η οποία έχει θετικά αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών. Οι αντιδράσεις των κατοίκων είναι πολύ θετικές και χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι΄ αυτό. Στόχος μας είναι να υπάρξει η μικρότερη δυνατή όχληση και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα τελειώσουμε σε ένα σχετικά σύντονο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για δρόμους σε διαφορετικές Δημοτικές Κοινότητες, σε γειτονιές με δύσκολη πρόσβαση και νομίζω ότι ο κόσμος θα ικανοποιηθεί, αφού μπροστά στα σπίτια τους θα έχουν πλέον νέα οδοστρώματα».

Ο Αντιδήμαρχος Οδοποιίας & Αποχέτευσης κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, σημείωσε

:«Το έργο αυτό αφορά πενήντα επτά μπετόδρομους. Η συγκεκριμένη κατασκευή επειδή είναι από μπετόν, έχει εντελώς διαφορετική τεχνική σε σχέση με τις ασφαλτοστρώσεις. Οπότε, εδώ γίνεται μια τέτοιου είδους παρέμβαση με την αποξήλωση του μπετόν και με διαμόρφωση, με ειδική αντιολισθηρή χάραξη του μπετόδρομου. Αυτή η παρέμβαση είναι από τις πιο σημαντικές. Ο Πειραιάς διαθέτει πάρα πολλούς τέτοιους δρόμους, με ανωφέρειες ή κατωφέρειες σε γειτονιές της πόλης. Οι εργασίες θα γίνουν σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες εκτός της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας, η οποία δεν έχει τέτοιους δρόμους. Πρόκειται για μια παρέμβαση που είναι χρήσιμη στις γειτονιές

https://ypodomes.com/anakata

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά