Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Μετά από ενάμιση αιώνα το μοναδικό φαινόμενο Blue Red Blood Moon , θα συνδυάζει μία υπέρ- Πανσέληνο, μία μπλε Σελήνη και μία έκλειψη Σελήνης

Από την  Αλεξάνδρα Καρτά  αστρολόγο  και διαισθητική σύμβουλο

Καθώς η Σελήνη συμβολίζει τον ψυχισμό μας, κάτι που είναι γνωστό σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης από τα αρχαία χρόνια, το φαινόμενο της έκλειψης είναι πάντα εντυπωσιακό. Πόσο μάλλον όταν η τωρινή έκλειψη Σελήνης είναι ιδιαίτερα συναρπαστική! Είναι ένα φαινόμενο που έχει να συμβεί εδώ και ενάμιση αιώνα.

Σύμφωνα με το επιστημονικό περιοδικό «Sciences et Avenir» το σπάνιο φαινόμενο Super Blue Moon θα συνδυάζει μία υπέρ- Πανσέληνο, μία μπλε Σελήνη και μία έκλειψη Σελήνης.

Η δεύτερη κατά σειρά Πανσέληνος  της χρονιάς, που μάλιστα  πραγματοποιείται μέσα στον ίδιο μήνα, έχει τρία πολύ σημαντικά ουράνια φαινόμενα, που χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής. Η Πανσέληνος, το πλησίασμα του δορυφόρου μας στην γη [περίγειο], ώστε να υπάρχει σούπερ Σελήνη και ταυτόχρονα ολική έκλειψη. Κατά τη διάρκεια μιας Σεληνιακής έκλειψης η Γη βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα από τον Ήλιο και τη Σελήνη και έτσι σχηματίζεται αυτό που στην αστρολογία λέμε, αντίθεση. Γι αυτό η έκλειψη Σελήνης είναι πάντα και Πανσέληνος, με πολύ πιο δυνατή όμως ένταση από μια απλή Πανσέληνο, είναι σαν να έχουμε 3-4 Πανσελήνους ταυτόχρονα. Μια Σεληνιακή έκλειψη οδηγεί κυρίως στην ολοκλήρωση κάποιων θεμάτων και ταυτόχρονα στο άνοιγμα νέων κύκλων ζωής, αφού πάντα στη ζωή για να αρχίσει κάτι νέο πρέπει πρώτα κάτι να αλλάξει ή κάτι να τελειώσει οριστικά.

Ιδιαίτερη σημασία η έκλειψη αυτή θα έχει σε όσους ανήκουν στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόου, εφόσον γίνεται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και στα ημερολογιακά διαστήματα από 29 Απριλίου έως 2 Μαΐου, 1 έως 5 Αυγούστου, 2 έως 6 Νοεμβρίου και 29 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου.

https://now24.gr/ayrio

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά