Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Φ.Κ Και κάποιοι  αναρωτούνται   γιατι έρχονται οι ΄΄προσφυγές ΄΄ των 20 -25 ετων ;;;

Απαράδεκτη Πολιτικοί προς τους παράνομα μετανάστες χρονια τωρα εχει  αλλάζει πολλα  στην Ευρωπη και φυσικα  Κυπρο και Ελλαδα με   τα  επίδομα που λαμβάνουν …με   χρήματά που βγαίνουν απο την τσέπη μας !

Οταν σε χωρες οπου ζουσαν , εργαζόμενοι 12 ωρες , με μισθούς 50 ευρω το μηνα  ..και ΑΝ …..Δεν ειναι Δωρο Θεου ή Αλλάχ να περνου χρήματα και  να  λιαζονται  σε πάρκα και πλατείες ;;;;

Οσο για του Έλληνες και Κυπρίους . που ζουν μεσα στην αγωνιά του μεροκάματου ,της ανεργίας της , οικονομικής ασφυξίας …   τα ψίχουλα  που  λαμβάνουν ΄΄κάποιοι ΄΄ως οικονομικη προσωρινή βοήθεια , αναρωτόμαστε ΑΝ ειναι αληθεια λογος να κοκορεύονται οι πολιτικοί  οτι ….  ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ;;;;;;;

Οσο για τους πολιτικούς που με μένος στιρίζουν του εισαγμένους  με επιδοματικές  ενισχύσεις  αναρωτιόμαστε …. γιατι δεν εχουν  λιγη παραπανω  ευαισθησία και για τους  Έλληνες  !!!!

. Κουράγιο ….  και μπορεί να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο του καναπέ και της αδιαφορίας  ….

 

ΑΡΘΡΟ

Ενοποιήθηκαν οι διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου να λάβει επίδομα ένας αιτητής ασύλου στην Κύπρου. Για να λάβει επίδομα κάποιος αιτητής ασύλου θα πρέπει πρώτα να κάνει αίτηση προκειμένου να εγγραφεί στο μητρώο του τμήματος εξεύρεσης εργασίας.

Όπως δήλωσε στο ΣΙΓΜΑ και στο Μεσημέρι και Κάτι η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας Αναστασία Ανθούση ένας μονήρης αιτητής λαμβάνει επίδομα ύψους 360 – 370 ευρώ. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται και τα 100 ευρώ που δίδονται ως επίδομα ενοικίου.

Για να λάβει ωστόσο κάποιος αυτό το επίδομα θα πρέπει να προσκομίσει ενοικιαστήριο έγγραφο. Να σημειωθεί ότι το επίδομα μπορεί να αποκοπεί σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

https://www.sigmalive.com/news/local/948

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά