Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Ζούμε σε μια κοινωνία που οι αρχές σιγά-σιγά εξασθενούν. Που χάθηκε το φιλότιμο, η ειλικρίνεια, ο σεβασμός, η εμπιστοσύνη και τη θέση τους πήραν το ψέμα, η ανθρωποφαγία και ο εγωισμός. Τα ψεύτικα χαμόγελα και τα πισώπλατα χτυπήματα δίνουν και παίρνουν. Τα συναντάμε όλο και πιο συχνά βλέποντας την αποξένωση  και την εγωιστική συμπεριφορά των ανθρώπων. Αυτή είναι μια απόδειξη πως ο καθένας κοιτάει την πάρτη του πια.

Κάποτε οι παρέες ήταν μεγάλες, τώρα αρκούμαστε σε μικρούς κλειστούς κύκλους. Είναι δύσκολο πια να βρίσκεις κάποιον άνθρωπο να εμπιστευτείς και να βασιστείς σε αυτόν. Η εποχή του εύκολου δανεισμού άλλαξε τον τρόπο σκέψης μας. Τις προσωπικές ελλείψεις και τα κενά τα κάλυψε για αρκετό χρονικό διάστημα η αγορά υλικών αγαθών,  μέχρι που οι καιροί άλλαξαν και η οικονομική κρίση χτύπησε την πόρτα μας. Τα πραγματικά προβλήματα βγήκαν στην επιφάνεια.  Σαν χαριστικό χτύπημα όμως ήταν η πανδημία. Η αλλαγή της ζωής μας μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έφερε τα πάνω κάτω.  Ως αποτέλεσμα έχουμε περισσότερους καταθλιπτικούς, μοναχικούς  ανθρώπους, αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας, αυτοκτονίες, προβλήματα επικοινωνίας.

Μέσα σε όλο όμως αυτό το χάος όλοι μας αρχίσαμε να εκτιμάμε τα αληθινά, τα χειροπιαστά, τα λίγα που μας δίνουν την πραγματική ευτυχία αλλά πιστεύω πως κλονίστηκε ο εσωτερικός μας κόσμος και η επιστροφή στην πραγματικότητα άφησε σε όλους μας το αποτύπωμά της.

 

Για την ομάδα του Authoring Melodies

Κατερίνα Καραντζά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά