Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Η ΝΕΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΟΥΔΑΣ
…Κάπως έτσι γράφεται η ιστορία του τραγουδιού μας. Ακόμα και στους δυσκολους αυτούς καιρούς μας. Με αγάπη, με χαμόγελα, με συνεργασία, με ελπίδες μα και με καρδιοχτύπια.
Που τόσο τρυφερά τα επουλώνει η αγάπη για τη δημιουργία.
Για το τραγούδι και την προσφορά σε αυτό. Η Ελένη, με το άσβεστο παθος που την χαρακτηρίζει για κάθε τι το δημιουργικό, έφθασε όπως πάντα έγκαιρα στο «Studio Terra» Όπου ήταν ήδη εκεί ο Γεράσιμος Μπεκατώρος.
Ο έταιρος υπέρ-ταλαντούχος, της νέας δουλειάς που ετοιμάζεται με τους δύο αυτούς ερμηνευτές.
Φυσικά παρών και ο συνθέτης, που έγραψε τη μουσική και έκανε την ενορχήστρωση. Ο μοναδικός Μάκης Μερλος. Ο άνθρωπος που με μεγάλο φορτίο αξιών, γράφει την ιστορία του στην μουσική του τόπου μας. Εκεί παρόντες εννοείται και οι τεχνικοί του ήχου. Όλοι μια παρέα φίλων, που δίνουν το δικό τους παρόν, από το μετερίζι του ο καθένας.
Η Ελένη Ασημακοπούλου μου κάνει την τιμή να υπογραφεί την τρίτη μας δισκογραφική δουλειά. Μια σπουδαία καλλιτέχνης. Όπου πραγματικά, οι λέξεις αδυνατούν στην πληρότητα της περιγραφής της.
Το ίδιο και ο Γεράσιμος Μπεκατώρος, που αυτή είναι η πρώτη δισκογραφική συνεργασία μας Και αποτελεί τιμή για μένα. Είναι πιστέψτε με, ευλογία, να συνεργάζεται κάνεις με τέτοιες καλλιτεχνικές αξίες, όπως ο Μάκης, η Ελένη, ο Γεράσιμος. Εξαιρετικά ταλαντούχος κι αυτός.
Η Ελένη, που και σαν άνθρωπος κουβαλάει απίστευτα χαρίσματα… Ο γενικός τιτλος; Μαγειρεύεται ακόμα. Μάλλον θα είναι ο τίτλος του τραγουδιού που λένε μαζί η Ελένη κι ο Γεράσιμος σε ντουέττο,
«Σχόλιο Ουδέν» Αυτή τη στιγμή γίνεται το remix Γράφεται και το τελευταίο μπουζούκι.
Και αμέσως μετά αναλαμβάνει εργασία ο ειδήμων της δισκογραφίας μας ο Asser Moissis. Ο υπεύθυνος και σοβαρός αυτός παραγωγός που θα το εκδόσει
Έτσι λοιπόν, με αγάπη, με χαμόγελα και με καλή διάθεση, χτίζεται το τραγούδι μας. Σε πείσμα των καιρών, που θέλουν μιζέρια, γκρίνιες και συννεφιά.
Σε λίγες μέρες θα ακούσουμε και τα πρώτα δείγματα της δουλειάς αυτής. Με τους δυο θαυμάσιους ερμηνευτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά