Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι διδάσκοντες των σεμιναρίων δημιουργικής γραφής, διόρθωσης-επιμέλειας κειμένων και εικονογράφησης παρουσιάζουν τις θεματικές ενότητες του νέου κύκλου σεμιναρίων Άνοιξης 2022.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει την ευκαιρία να πληροφορηθεί ζωντανά λεπτομέρειες για το σεμινάριο που τον ενδιαφέρει και να λύσει τυχόν απορίες του.

Η παρουσίαση των σεμιναρίων της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη, 17 Μαρτίου, στις 17:00 και της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη, 16 Μαρτίου, στις 17:00 και θα προβληθούν στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ. 

Σας αποστέλλουμε δελτίο Τύπου προς ενημέρωση των αναγνωστών μας.

Tα σεμινάρια Αθήνας και Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται διαδικτυακά μέσω zoom, έτσι μπορούν να τα παρακολουθήσουν «ζωντανά» εκτός των κατοίκων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, κάτοικοι από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. 

 

Εκτός των διαδικτυακών μαθημάτων μέσω zoom προσφέρουμε και ασύγχρονα σεμινάρια, τα οποία πραγματοποιούνται μέσω μιας εύχρηστης πλατφόρμας που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στα σεμινάριά μας. Η πλατφόρμα είναι ασύγχρονη, κάτι που σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια δεν έχουν δέσμευση να βρίσκονται στον υπολογιστή τους κάποια συγκεκριμένη ημέρα ή ώρα

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 2103217929 ή στο 6958004810.

Με εκτίμηση,

Σταμάτης Νικηταράς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά