Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης», αυτή η εμβληματική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, συμπληρώνει 24 συνεχόμενα χρόνια που προβάλλεται non stop.
Στο βιβλίο Guinness η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Ο ηθοποίος και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας, αποκάλυψε ύστερα από 24 χρόνια προβολής  «Κωνσταντίνου και Ελένης» πώς η αγαπημένη σειρά μπήκε στο βιβλίο Guinness ως σειρά που επί πολλά χρόνια προβάλλεται non stop.

Μεταξύ άλλων στην συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στον Τηλεθεατή, μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη, τις παλιές ελληνικές ταινίες αλλά και για το λόγο που έχουν αγαπηθεί τόσο από το κοινό.

«Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» προβάλλεται κάθε μέρα, μπήκε στο βιβλίο Guinness ως σειρά που επί πολλά χρόνια προβάλλεται non stop. Ακολούθησε το «Καφέ της Χαράς». Με την ίδια λογική παίζει συνέχεια και κάνουμε πολύ μεγάλα νούμερα. Ακόμη παίζονται «Οι μεν και οι δεν», που είναι σειρά τριάντα χρόνια και βάλε. Είναι πολύ συγκινητικό», δήλωσε.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πώς ο ίδιος μαζί με την Ελένη Ράντου είχαν ενστάσεις για το πως θα επηρέαζε την εικόνα τους όλο αυτό.

Εν τέλει αποδέχτηκαν την απήχηση και την επιτυχία της συγκεκριμένης σειράς, εστιάζοντας μόνο στα θετικά.

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/lif

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά