Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Στην ημερίδα που διοργάνωσε η κοινότητα Σεληνίων με τον σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Σεληνίων υπό την αιγίδα του ιατρικού συλλόγου Πειραιά για τις σωματικές και τις ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις της πανδημίας στα παιδιά.

Το σχολείο δεν είναι ένας χώρος μόνο μάθησης αλλά χώρος ενίσχυσης των κοινωνικών τους δεξιοτήτων και εκμάθησης κοινωνικών κανόνων και συμπεριφορών.

Οι επιπτώσεις της καραντίνας για τα παιδιά δεν έχουν καταγραφεί στην Ελληνική κοινωνία αλλά ούτε και οι παρεμβάσεις που χρειάζονται ώστε οι επιπτώσεις αυτές να καλυφθούν το συντομότερο.

Δυστυχώς στην ψυχή των παιδιών μας πέρα των άλλων φόβων έχει φωλιάσει και ο φόβος της πανδημίας.

Η περιφέρεια Αττικής με τον περιφερειάρχη  Γιωργο Πατουλη έχει θέσει ως κυρία προτεραιότητα την διατήρηση της δημόσιας υγείας και είναι πρόθυμη να βοηθήσει προς την κατεύθυνση αυτή.

Η σημερινή ημερίδα είναι παράδειγμα προς μίμηση στους φορείς που θέλουν να βοηθούν την κοινωνία με εκδηλώσεις ουσίας. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν.

Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη

Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Νήσων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά