Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Ένα απρόσμενο γεγονός θα δούμε να συμβαίνει στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος καθώς ο Δημήτρης θα πέσει νεκρός μετά από πυροβολισμό! Η Αλίκη θα βιώσει ξανά, μετά τον θάνατο του Φίλιππου, τον θρήνο και την οδύνη καθώς θα χάσει τον αγαπημένο της.

Το τέλος του Δημήτρη πλησιάζει στον Ήλιο

Ο Δημήτρης όπως είναι ήδη γνωστό σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος θα βρεθεί όμηρος μαζί με την μικρή Αζίζα, καθώς οι δυο τους θα πέσουν στα χέρια ενός πολύ οργανωμένου κυκλώματος, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση. Η αστυνομία κινεί γη και ουρανό με σκοπό να ανακαλύψει το κύκλωμα το οποίο τον κρατάει και το καταφέρνει καθώς ένας από αυτούς, πιο συγκεκριμένα ο Τζαφάρ, τους λέει πως θα τον αφήσουν ελεύθερο άμα τον επιτρέπουν να φύγει από την χώρα ασφαλής.

Νεκρός ο Δημήτρης στην σειρά ΉλιοςΟ Δημήτρης μετά από ημέρες καταφέρνει και αφήνεται ελεύθερος και σπεύδει να τρέξει να προλάβει την Αλίκη, η οποία είναι και αυτή στόχος του κυκλώματος και από λεπτό σε λεπτό τα τσιράκια του Τζαφάρ σκοπεύουν να της επιτεθούν. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Χρήστο, στον οποίο έρχεται αυτή η πληροφορία και τρέχει να προλάβει το κακό.

Όμως τα πάντα θα ανατραπούν και θα είναι ήδη πολύ αργά. Ο Δημήτρης πέφτει νεκρός από πυροβολισμούς του Τζαφάρ στην σειρά Ήλιος και τα πάντα αλλάζουν. Όλη η Καβάλα πενθεί και ο θρήνος της Αλίκης είναι αβάσταχτος.

https://youfly.com/tileorasi/ilios-spoiler

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά