Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Φ.Κ Οπως και στην Υδρα ετσι και ο ΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ  με πρωτοβουλίες των Δημαρχων κάνουν ενεργειες που τους τιμούν ..

Και δίνουν μαθήματα σε αλλους Δημαρχους … για πρωτοβουλίες …οχι εντυπωσιασμού αλλα ουσίας…

Μπράβο………………

ΑΡΘΡΟ

ΕΚΠΤΩΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΠΟΡΟ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
Η εταιρία Attica Group (Hellenic Seaways), ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα του Δημάρχου Πόρου Γιάννη Δημητριάδη, ανακοίνωσε ότι κάθε Τρίτη όλο το 2022 (εκτός Μ. Τρίτης και Τρίτης Πάσχα), καθώς και κάθε Πέμπτη από 7.1.2022 έως 30.6.2022 (εκτός Μ. Πέμπτη) και από 1.9.2022 έως 31.12.2022, θα χορηγεί εισιτήρια με έκπτωση 50% σε όλους τους μόνιμους κατοίκους των Δήμων Πόρου και Τροιζηνίας-Μεθάνων στο πρώτο πρωϊνό δρομολόγιο από Πόρο προς Πειραιά και στο τελευταίο δρομολόγιο από Πειραιά προς Πόρο.
Η έκπτωση θα χορηγείται:
• Εφόσον δε γίνεται χρήση του μεταφορικού ισοδύναμου.
• Εφόσον η ιδιότητα της μονίμου κατοικίας αποδεικνύεται από βεβαίωση των αντίστοιχων Δήμων ή του Taxisnet (η οποία πρέπει να επιδεικνύεται, τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων, όσο και κατά την επιβίβαση)
• Εφόσον η κράτηση γίνεται έγκαιρα 3 μέρες νωρίτερα.
• Μόνο από το λιμενικό γραφείο της εταιρίας στον Πειραιά (Gelasakis Shipping &Travel Center, τηλ. 210 4222440) και από το πρακτορείο του Πόρου (Marinos Tours, τηλ. 22980 22297/22977)
Ο Δήμος Πόρου ευχαριστεί την ATTICA GROUP για την σημαντική προσφορά της και την ανταπόκρισή της στο αίτημά του.

Γιάννης Δημητριάδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά