Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Το ότι στήσανε για την κονόμα τους, την μεγάλη κομπίνα, το ξέρει πια κι η τελευταία γάτα στα κεραμυδια. Η αισχροκέρδια που έχει στηθεί σε βάρος των πολιτών, με τις κυβερνητικές ευλογίες, την έχει αντιληφθεί και ένα παιδάκι. Απλά μια ακόμα επιβεβαίωση έρχεται από έναν έντιμο άνθρωπο..
Που μοχθεί για το καλό των δημοτών του.
Κι όχι για τους απατεώνες κερδοσκόπους. Πρόκειται για τον δήμαρχο Νεαπόλεως-Συκεών, τον γνωστό κ. Σίμο Δανιηλίδη, που με μιά αξιέπαινη πρωτοβουλία του, έδωσε ηχηρό χαστούκι στο κράτος των απατεώνων, που αφήνει τους συνεργούς του, να εκμεταλεύονται ψυχρά, τη κοινωνία.
Ο άνθρωπος αυτός, με δημοπρασία, που προσκάλεσε ο δήμος του, κατάφερε και αγόρασε για τους δημότες του, PCR tests, μέ 27 ευρώ, έναντι του πλαφόν των 47 ευρώ, που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.
Και μόνο η τεράστια αυτή διαφορά του κόστους, αποδεικνύει το μέγεθος της αισχροκέρδιας, σε βαρός του λαού.
Μα και τους υπόπτους χειρισμούς της κυβέρνησης, αφού την τιμή αυτή, των 47 ευρω, την ανακοίνωσε με έμφαση, και ύφος μεγάλου.. διαπραγματευτή τάχα, ο ίδιος ο αρμόδιος υπουργός. Λέγοντας πως το προσπάθησε όσο μπορούσε. Μα δεν γίνονταν κάτι καλύτερο.
Για να δείτε πόσο αισχρά δουλεύουν τον λαό.
Που δεν του φθάνουν όλα, δεν του φθάνει η φτώχεια και η μιζέρια που βιώνει, έχει κι αυτά τα ερπετά να του πίνουν το αίμα. Ο δήμαρχος Νεάπολης και Συκεών όμως, του απέδειξε ότι γίνονταν.
Γιατί αυτός, προφανώς, δεν ζήτησε καμία μίζα.
Κι έτσι μπόρεσε, με την ενέργεια του αυτή κι έδωσε στο παρακράτος των απατεώνων, ένα γερό χαστούκι.
Μιλώντας ανοιχτά, για την μαφία που δρα στον χώρο της υγείας. Για τα κυκλώματα που λυμαίνονται, τον χώρο αυτόν με τις προφανείς κυβερνητικές ευλογίες.
Με μια του δήλωση, ο κ. Δανιηλίδης, γκρέμισε όλο αυτό το αφήγημα και την απάτη που έχει στηθεί σε βάρος του λαού. Είπε λοιπόν μεταξύ άλλων: «- Τους έστειλα όλους αδιάβαστους, γιατί έψαξα το θέμα. Και καθαρά με βάση τον νόμο, έκανα διαγωνισμούς. Ξεκινώντας από το 2020 όταν θέλαμε μοριακά τεστ.»…
Τότε έμαθε ο άνθρωπος, πως το καθένα κόστιζε 140- 150 ευρώ.
Μα αν τα έπαιρνε σαν Δήμος και χωρίς απόδειξη, με μαύρα δηλαδή, θα κόστιζε 120. Αρνήθηκε φυσικά αυτή τη διαδικασία.
Και λίγο μετά, ξανακάνει διαγωνισμό, κανονικά και το παίρνει 40 ευρώ για 1500 τεμάχια. Και τέλος περίπου του ιδίου έτους, για 1500 πάλι τεμάχια, ξανακάνει διαγωνισμό και καταφέρνει να αγοράσει το καθένα στα 33 ευρώ.
Τον Αύγουστο του’ 21 τα πήρε για 27 ευρώ το καθένα. Αυτή τη διαπραγμάτευση που ΔΕΝ έκανε απ ότι δείχνουν τα γεγονότα, η κυβέρνηση για τον λαό, την έκανε ο δήμαρχος Συκεών για τους δημότες του. Γκρεμίζοντας της, όπως είπαμε το αφήγημα.
Για να δείτε γιατί αφέθηκε ο covid να απλωθεί στην ανθρωπότητα. Για να θησαυρίσουν οι επιτήδειοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά