Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Πολύ κουβέντα έγινε, τις τελευταίες ημέρες, με τον γελοίο αυτόν τύπο. Που βγήκε να προσβάλλει την πίστη μας. Στη γέννηση του Χριστού.
Την παραμονή του εορτασμού Της. Εκφράζοντας μια απίστευτη ασέβεια. Και μια χυδαία προσβολή στα πιστεύω του λαού που τον σιτίζει. Αμφισβητώντας την ίδια την Θεομήτωρ. Με τον πιο αποκρουστικό και αχαρακτήριστο τρόπο. Μαρτυρώντας και την παιδεία που κουβαλάει.
Μα και το ποιους έχει διορίσει ο Μητσοτάκης, στην κρατική μηχανή. Να αμείβονται με λεφτά του λαού. Ναι αυτόν τον »κύριο» που φαρδιά πλατιά τον κάλυψε. Αντί να τον στείλει από κει που ήρθε.
Γιατί παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν από μερικά μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας μα κι από το κόμμα, ο πρωθυπουργός κάλυψε πλήρως τον Μόσιαλο. Μαρτυρώντας πως τα ίδια μυαλά (για να μην πω άλλη λέξη) είναι Θα περίμενε κανείς άλλη αντίδραση; Από τον κορυφαίο αυτόν πολιτειακό παράγοντα; Που αποδείχτηκε ο μεγαλύτερος διώκτης της ορθόδοξης πίστης, μετά τον Διοκλητιανό..
Τον αυτοκράτορα που αφού έσφαξε τους Χριστιανούς παραιτήθηκε από το αξίωμα και αποσύρθηκε, για να καλλιεργήσει λάχανα.
Κάνοντας αγροτική ζωή. Διώκτης λοιπόν της ορθόδοξης πίστης και αυτός που καλύπτει με τόση προκλητικότητα τον βλάσφημο Μόσιαλο.. Διώκτης με το ίδιο πρόσχημα πάντα, τον.. κορωνοιό !!! Λένε »Δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι» Για να τον καλύπτει λοιπόν ο πρωθυπουργός, παρά τις τόσες αντίθετες φωνές, μέσα στην κοινοβουλευτική του ομάδα, σημαίνει ότι είναι φίλοι.
Κι άρα συμφωνούν στον πόλεμο αυτό που γίνεται, κατά της πίστης μας. Αλλιώς ο υβριστής αυτός της Μεγαλόχαρης μας θα ήταν πλέον παρελθόν από τον θεσμικό χώρο που του έχει ανατεθεί. Προς τιμή τους, αντέδρασαν με έντονο μάλιστα ύφος ο Άδωνης Γεωργιάδης, η Νίκη Κεραμέως, ο Κώστας Κυρανάκης ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε..
»Το πρόβλημα με τον κ. Μόσιαλο, είναι ότι απλά δείχνει τον χαρακτήρα του. Και ότι παρότι επιστήμονας, δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι αυτοί, που δεν πιστεύουν τον covid λόγω θρησκείας είναι λιγότεροι κι από αυτούς που ψήφισαν Παπανδρέου… Ως πρώην υπουργός του και ως εκπρόσωπος της Ελλάδας οφείλει να αντιληφθεί και τα δύο..
» Κι άλλοι ήταν αυτοί που αντέδρασαν στην απύθμενη μικρότητα του »καθηγητή» Και μια προσωπική παρατήρηση. Σχετική με τα εισαγωγικά που έβαλα στο »καθηγητή».
Όταν πήρα το πτυχίο μου, από το πανεπιστήμιο, και με καμάρι το έδειξα στην μάνα μου, θυμάμαι μου είπε κοιτώντας με στα μάτια. »Να προσέχεις. Άνθρωπο δεν σε κάνει το πτυχίο. Μα η συμπεριφορά σου στους άλλους. Και ο τρόπος που θα διαχειριστείς την επιστήμη.»
Αντιδράσεις έντονες για την ασέβεια του Μόσιαλου εξέφρασε και η εκκλησία. Η κουτσουρεμένη πλέον ελληνορθόδοξη εκκλησία. Με κυρίαρχη αυτή του πιστού και Θεοσεβούμενου μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμου. που είπε.. »Ντροπή και αίσχος.
Άλλη μια φορά βγάλανε την μάσκα και έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο. Πολεμούν τον Χριστό και την Παναγία μας..
Ντροπή τους» Ευτυχώς που υπάρχει κι αυτή η φωνή, η Αγία φωνή του Καλαβρύτων..
Φυσικά και μέχρι τώρα που συντάσσονται αυτές οι αράδες, ο »κύριος» αυτός, ο »καθηγητής» δεν αναίρεσε την ανοησία του. Καλυμμένος προφανώς πίσω από την ασφαλή προστατευτική ομπρέλα, που του άνοιξε ο πρωθυπουργός. Στον περιφερόμενο αυτόν τύπο, από όλα τα κόμματα της τελευταίας δεκαπενταετίας. Από τον Γιωργάκη που ήταν και υπουργός του, μέχρι και σήμερα.
Στον Κούλη Που τόσο ισχυρή κάλυψη του έδωσε στο ατόπημα. Περιφερόμενο Ρομά της πολιτικής, τον είχε χαρακτηρίσει, ο συγχωρεμένος ο Τράγκας… Σαν και τον Τσιόδρα. που από το 2009 με την Η1 Ν1 που περιφέρεται από όλα τα γραφεία των υπουργών υγείας. Για το καλό το δικό μας; Για το καλό των φαρμακευτικών; Θεός κι ψυχή του.
Δυστυχώς με αυτούς που εκλέγουμε, με αυτούς πορευόμαστε. Πρώτα εμείς, θα πρέπει να κάνουμε την αυστηρή μας αυτοκριτική.
Και μετά την πολύ πιο εύκολη κριτική.
Δυστυχώς, θα το επαναλάβω Εμείς φταίμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά