Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Με πολύ μεγάλη δύναμη χτύπησε την 29χροννη σύζυγο του κα μητέρα των 3 παιδιών τους, ο 30χρονος συζυγοκτόνος της Αλεξανδρούπολης, με αποτέλεσμα να πεθάνει την προηγούμενη Πέμπτη στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου όπου νοσηλεύονταν απ’ την Κυριακή που την κακοποίησε.

Ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης που διενέργησε τη νεκροψία – νεκροτομή χθες, ανέφερε πως η γυναίκα, όπως φαίνεται από τα ευρήματα, χτυπήθηκε με πολύ μεγάλη δύναμη.

«Τα χτυπήματα είναι συμβατά με αυτά που είχαμε εντοπίσει και στην πρώτη εξέταση. Πρόκειται για πολλαπλές θλάσεις – ρήξεις ήπατος από θλων όργανο. Τέτοια χτυπήματα συναντώνται σε τροχαία. Είναι πολύ μεγάλη η δύναμη πλήξης» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά το πέρας της απολογίας του, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ο καθ΄ ομολογίαν 30χρονος συζυγοκτόνος.

Βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο της Αλεξανδρούπολης, ο Καδήρ Ιννάν Ραμαδάνογλου, μετανιωμένος ζήτησε συγνώμη για το κακό που προκάλεσε, στην σύζυγό του, αλλά και στην οικογένεια της. Παραδέχθηκε ότι είχε πιει πολύ το προηγούμενο βράδυ και ότι χτύπησε την γυναίκα του, δυστυχώς μέχρι θανάτου.

https://www.evros-news.gr/2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά