Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Απο τον Φιλιππο Καρακωστα

Δυο τα προβλήματα στον αναφερόμενο χωρο του αρθρου .. .. απο τα ΄΄Σεληνια που Αγαπάμε ΄΄

Εκτος της τραγικής επιλογής στην είσοδο του μικρού Θέατρου του αντλιοστασίου της Αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ …Με οτι αυτο θα ΄΄ δουμε΄΄ και θα΄΄ μυρίζουμε ΄΄΄……..

Εχουμε και την τοποθέτηση του οικίσκου εκει οπου ηταν ουσιαστικά η απορροή των υδάτων

Τα αποτελεσματα τα βλέπουμε ..

Ποσο άσχετοι , αν και  καλοπληρωμένοι ,  ηταν αυτοι οι επιστήμονες  ;

Το ερώτημα είναι τι πρέπει να γίνει ..ΤΩΡΑ ;

 

================================================================================
Η ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ
Πρόκειται για μια τεχνητή λίμνη η οποία δημιουργήθηκε το 2021 μετά από κρασπεδοποίηση –Ανύψωση ,περίφραξη του παράνομου Αντλιοστασίου, εγκλωβίζοντας έτσι τα νερά της βροχής τα οποία παλαιότερα μέσω του υφιστάμενου επιφανειακού αγωγού κατέληγαν στην Θάλασσα. Η λίμνη έχει διάμετρο περίπου 30 μέτρων και μέγιστο βάθος 20 cm.
Η λίμνη περιβάλλεται από το Πέτρινο Θεατράκι & το Γήπεδο Μπάσκετ & αξίζει κανείς να την επισκεφθεί. Ούτως η άλλως θα σταματήσει.
Ας έρθουμε στο προκείμενο. Την 15/4/2021 Αντιπροσωπεία του Συλλόγου <ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕΛΗΝΙΩΝ >είχαν επισκεφθεί τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κο Κόγια .Ένα από τα θέματα συζήτησης ήταν & αυτό. Μεταβήκαμε στην περιοχή μαζί με τον Αντιδήμαρχο & τον Αντιδήμαρχο Αμπελακίων, παρουσία & του Προέδρου & Αντιπροέδρου του Κοινοτικού Διαμερίσματος Σεληνίων (κ.κ. Τραυλού-Δέδε), όπου λάβαμε την διαβεβαίωσή του, ότι θα ανοιχθεί χαντάκι με τοποθέτηση σχάρας ώστε να γίνει παράκαμψη. Η εταιρεία μαζί με τον Δήμο που ευθύνονται για τα συμβαίνοντα στην περιοχή , έκαναν μια παράπλευρη οπή στο υφιστάμενο κράσπεδο και ορίστε η Τεχνητή Λίμνη.
Κύριοι Αντιδήμαρχοι είστε Ενήμεροι & περιμένουμε να λυθεί το Θέμα άμεσα. Τέρμα πια οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις & τα ημίμετρα. Είναι υποχρεωμένη η ανάδοχος ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ να επαναφέρει την έξοδο των βρόχινων υδάτων προς την θάλασσα. Ποιος θα παραλάβει το έργο ???????
Η διοίκηση του Δήμου όταν είπαμε ότι τα Σελήνια έχουν εγκαταλειφθεί , μας αποκάλεσε γραφικούς υπερβολικούς & προκατειλειμένους. Τους χαρακτηρισμούς αυτούς τους επιστρέφω προσωπικά σε αυτούς που το είπαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά