Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
….Κλείνοντας το σχόλιο μου, για τον εκκλησιαστικό σκοταδισμό, πριν λίγες ημέρες, τόνιζα πως…: »Μέσα στην απελπιστική αυτή μαυρίλα και τον φασισμό… Μέσα στην απόλυτη ταύτιση τους με τον διάολο, πιθανόν να υπάρχουν κι εξαιρέσεις. Μα είναι τόσοι πολλοί, μέσα στην ιεραρχία της εκκλησίας οι οπαδοί του αντίχριστου, που είναι πραγματικά δύσκολο να διακρίνεις αυτούς που ξεχωρίζουν και τιμούν την αποστολή τους και το ράσο τους»
…Να που ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Ιερώνυμος με επιβεβαίωσε Δείχνοντας την πίστη του στον Κύριο.. Και στη δύναμη Του Δείχνοντας φυσικά και το ήθος του. Γιατί πήρε αυτή τη θέση που θα έπρεπε να είχαν πάρει και όλοι οι ράσο-φορεμένοι σατανάδες Αυτοί που ξεπουλήθηκαν στο σύστημα. Και στη »Νέα Τάξη» που επιβάλει τους θανατηφόρους εμβολιασμούς και την πανδημία της τρόμο-λαγνείας που παράγουν στην κοινωνία. Προσπαθώντας να περάσουν το δόγμα τους περί παγκοσμιοποίησης.
Ο σεβαστός μας λοιπόν Ιερώνυμος των Καλαβρύτων και Αιγιαλείας (καμία σχέση με τον άλλο πουλημένο Ιερώνυμο) σε κήρυγμα του προχθές, εξέφρασε αγανάκτηση με τη στάση της πολιτείας και τους χειρισμούς της, στο θέμα του »κορωνοϊού», σε συνάρτηση με την εκκλησία. Και την απόφαση που υποχρεώνει τους πιστούς να επιδεικνύουν το αποτέλεσμα του rapid test για να εισέλθουν στον ναό.!!! Στον Οίκο του Κυρίου.!!! Ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος δεν θα επιτρέψει το μέτρο, στην μητρόπολη του. Μίλησε για ψεύδη και απέραντη κοροϊδία απέναντι στους πιστούς. Και για συμπεριφορές που δεν συνάδουν με το Χριστιανικό δόγμα. Και εμφανίστηκε αποφασισμένος να μην δεχτεί περαιτέρω υποδείξεις, για τον τρόπο εισόδου των πιστών στον ναό. Ακόμα κι αν χρειαστεί να πάει φυλακή ανέφερε χαρακτηριστικά. Τονίζοντας πως: »Θα πρέπει και αυτοί που μας κυβερνούν να αντιληφθούν πως εδώ είναι Ελλάδα Αγίων..» Και πιο κάτω..» Ο Ιερός Ναός είναι το κτίριο που εισερχόμαστε αμαρτωλοί και βγαίνουμε Άγιοι Διότι το Άγιο Πνεύμα, μας εξαγνίζει και μας καθαρίζει, όταν μπαίνουμε με ταπείνωση. Ο ναός καθαγιάζει, καθέναν από μας. Και δεν μπορούμε να κλείνουμε τις πόρτες του.»… Σε προηγούμενο κήρυγμα του είχε τονίσει με πολύ νόημα..:: »Αν ο άνθρωπος πιστεύει και προσέρχεται στον Θεό, τότε γίνεται άτρωτος…» Σίγουρα οι θέσεις αυτές του σεβασμιότατου Καλαβρύτων Ιερώνυμου δίνουν ένα ισχυρό χαστούκι τόσο στην πουλημένη ηγεσία της εκκλησίας όσο και στους σκώληκες με το ράσο, που τον ακολουθούν. Δίνει ένα ηχηρό μήνυμα στην πολιτεία. Και της χαλάει το αφήγημα με το lockdown που ετοιμάζεται να επιβάλει, για να γονατίσει την αγορά, στην περίοδο των εορτών. Λες κι ο άθλιος αυτός ο covid, σημαδεύει πότε έχουμε μεγάλη εορτή, η σημαδιακή εθνική επέτειο, για να παρουσιάσει έξαρση. Σίγουρα, αφού πουλάει το στόρι.. Αφού υπάρχουν χορτοφάγοι που μασάνε. το κουτόχορτο που τους ταίζουν, το παραμύθι βρίσκει ακροατές Πάντως η θέσεις του σεβασμιότατου των Καλαβρύτων δίνουν μια ηχηρή απάντηση και μια ζεστή αγκαλιά, στους πιστούς που δεν μασάνε σανό. Μα ρίχνουν μια ισχυρή δέσμη φωτός, στον σκοταδισμό που πάνε να επιβάλουν οι μαύροι λύκοι της εκκλησίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά