Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

 

Το Συνέδριο Πολύπλευρης Αντιμετώπισης του Καρκίνου  ολοκληρώθηκε στις 13 Νοεμβρίου στο Crown Plaza στην Αθήνα, με μεγάλη συμμετοχή επιστημόνων του κλάδου, από όλη την Ελλάδα και Πρόεδρο του Συνεδρίου τον κ. Κοσμά Χρήστο, τον Διευθυντή του Παθολογικού Ογκολογικού Τομέα του Γ.Α.Ν.Π. «METAΞΑ».

Τον εναρκτήριο χαιρετισμό εκφώνησε ο Χαράλαμπος Τουμπέκης   Διοικητής του  Γ.Α.Ν.Π. «METAΞΑ» τονίζοντας ότι η συνεχιζόμενη επιστημονική συνεργασία επιστημόνων, με σκοπό την από κοινού προώθηση της ογκολογικής  επιστήμης, προωθεί την καινοτομία και αναπτύσσει επιστημονικές γνώσεις και δεξιότητες με κύριο σκοπό την ολιστική προσέγγιση του ογκολογικού ασθενή. Εξήρε το ήθος, την αξιοπρέπεια και τη διάθεση προσφοράς του προσωπικού του Νοσοκομείου Μεταξά που στήριξαν το κοινωνικό έργο, ειδικότερα στην Πειραϊκή Κοινότητα και ανέδειξαν την ελπίδα για την διατήρηση της ποιότητας ζωής του στις συνθήκες της πανδημίας. Τέλος παρατήρησε την ανάγκη της άμεσης και συστηματικής εφαρμογής,  των εργαλείων του Κρατικού σχεδιασμού για την  κατανόηση της ασθένειας, στην πρόληψη και τη διαχείριση της.

Program front page

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά