Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς
…Συνεπής στις αρχές της, περί… ελευθερίας των ιδεών. Και των αξιών που ορίζει το σύνταγμα, η κυβέρνηση, άρχισε τις συλλήψεις πολιτών. Εφαρμόζοντας τις διατάξεις του νέου ποινικού κώδικα, για την δημόσια υγεία. Αυτή την υγεία, που την έχουν στήσει στο απόσπασμα. Και επί δύο χρόνια τώρα, μαθαίνουν σκοποβολή πάνω της.. Ναι λοιπόν. Καλορίζικος ο νέος τους νόμος. Ο τόσο… »δημοκρατικός» Που θεωρεί την έκφραση μιας γνώμης, ως κινητήριο μέσο, διέγερσης σε διάπραξη ανυπακοής. Λες κι ο ακροατής της όποιας άποψης, της όποιας έκφρασης είναι πρόβατο Και δεν έχει δική του γνώμη. Δεν έχει κριτήριο να ζυγίσει. Και να κρατήσει ότι το θεωρεί ορθό. Πετώντας το κάθε τι αρνητικό γι αυτόν. Θα του διαμορφώσουμε τη γνώμη, ο Φαίδωνας, εγώ, εσύ, ο άλλος…Η ο Αντωνιάδης ο αγωνιστής αυτός δικηγόρος. Που χθες βράδυ, με εντολή της εισαγγελίας πρωτοδικών, πήγαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.. Αφορμή στάθηκε μια καταγγελία με ηλεκτρονικά στοιχεία, που έδειχναν τον δικηγόρο, να δηλώνει ότι δεν υπάρχει κορωνοϊος. Και πως τα εμβόλια παρουσιάζουν έντονες παρενέργειες.. Και; Που είναι το κακό. Γνώμη του. Άποψη του ρε παιδιά… Ποινικοποιείται και η άποψη; Μιλάμε δηλαδή για τόση πολύ δημοκρατία; Κόψτε κάτι.. Μην μας πέσει βαριά στο στομάχι. Η τόση δημοκρατία σας… Άποψη του Νίκου, ότι δεν υπάρχει »ιός» Άποψή μου ότι ο ήλιος βγαίνει από τη δύση. Άποψη τρίτου ότι πρώτα πρέπει να γίνει η πέμπτη δόση και μετά η τέταρτη. (Γιατί μέχρι τη 12 τη, ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα.) Απόψεις που ποικίλουν. Θα μας ρίξετε στον καιάδα γι’ αυτές; Ρε στέκεστε καλά; Χρησιμοποιήσατε τον κ. Αντωνιάδη, κάνοντας σεφτέ, στον νέο σας ποινικό κώδικα, (μια ακόμα ντροπιαστική νομοθετική ρύθμιση) για να τρομοκρατήσετε τον κόσμο; Να κόψετε τον τσαμπουκά Θα πρέπει ο κόσμος, τα πρόβατα, όπως τους θεωρείτε, να ακούει μόνο την δική σας άποψη; Και των γιατρών σας; Και αυτή να μένει; Μα αν οι γιατροί σας ήταν σοβαροί και έγκυροι. Και εσείς το ίδιο, λίγο πιο αληθινοί και πιο κοντά στην κοινωνία, δεν θα ήταν τόσοι πολλοί οι αρνούντες να σας ακούσουν και να σας πιστέψουν. Όσους χουντικούς νόμους κι αν ψηφίσετε. Όση βία κι αν σπείρετε στην κοινωνία, να ξέρετε… Έτσι με το άγριο.. Με τους διωγμούς και με τις συλλήψεις, δεν θα σας περάσει. Με αυτούς τους νόμους της ντροπής δεν θα καταφέρετε τίποτα. Τους εαυτούς σας μόνο που καίτε. Και το κόμμα σας. Γράφοντας την ιστορία, με νέα μανιφέστα περί των αρχών της δικτατορίας. Και της επιβολής, αυτών των ακραίων καθεστώτων, που δια της πυγμής, των απειλών, καταλύουν κάθε έννοια ελευθερίας.
…Ο κ. Αντωνιάδης συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Κατέθεσε στον εισαγγελέα, όπως ορίζει η νομοθεσία. Εξέθεσε τις δράσεις και τις απόψεις τους. Και κατόπιν, αφέθηκε ελεύθερος, λόγω του ότι είναι δικηγόρος και έχει ειδική δωσιδικία
Νικόλα ψηλά το κεφάλι. Δύναμη και επιμονή σου εύχομαι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά