Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

….Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Μια από τις πιο ντροπιαστικές φωτογραφίες Έλληνα (;;;) ηγέτη, που έχω δει. Μόνο που δεν γονάτισε για να τη χαιρετήσει. Γέμισε σιρόπια η εικόνα. Δείτε υποταγή, που μαρτυράει το βλέμμα του. Αυτοί είναι. Τσιράκια όλοι τους, των ξένων συμφερόντων.. Αυτός δε, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Τα έδωσε όλα, στην ύαινα αυτή της Ευρώπης. Που 12 χρόνια τώρα πίνει το αίμα των Ελλήνων με μπουρί της σόμπας. Αυτήν εξέφραζε ο Σόϊμπλε. Αυτήν εξέφραζαν οι Ολλανδοί. Οι Βέλγοι.. Κι όλοι οι φαιδροί κι άδικοι επικριτές μας.
Είναι αυτή που υπαγόρευσε και επέβαλε τα άθλια και εξοντωτικά μνημόνια. Είναι ότι πιο εχθρικό και πιο υπονομευτικό υπήρξε ποτέ ενάντια στο έθνος και στο λαό μας. Στη σύγχρονη ιστορία μας
Κι από τον Ερντογάν ακόμα. Γιατί αυτή ενεργούσε κάτω από μια ψεύτικη, συμμαχική ομπρέλα. Αυτή της »Ενωμένης» Ευρώπης.
Ενώ ο Ερντογάν είναι δηλωμένος εχθρός. Με ζωτικά κατ’ αυτόν συμφέροντα. Αυτό λοιπόν το καρκίνωμα της Ευρώπης, που τελείωσε τη θητεία της και φεύγει.. Και πάει στο διάολο… Στις 28 και 29 Οκτωβρίου θα μας επισκεφθεί, σε ένα τελευταίο της, επίσημο, ταξίδι της, σαν καγκελάριος της Γερμανίας. Έρχεται μια σημαντική ημέρα για το έθνος μας. Και δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό. Έρχεται την 28η Οκτωβρίου. Την ημέρα που ο τότε πρωθυπουργός, εξ ονόματος όλων των Ελλήνων είπε το ΟΧΙ στους Ιταλούς. Που ήθελαν να ανοίξουν το δρόμο, μέσα από την πατρίδα μας, για τη διέλευση των ομοίων της Γερμανών, προς την Μέση Ανατολή.
Μέρα τιμής και μνήμης για την Ελλάδα, η ημέρα αυτή. Και έρχεται σε επίσημη επίσκεψη, αυτή η δυνάστης, που απαξίωσε τον ηρωικό αγώνα εκείνων των Ελλήνων. Έρχεται με στόχο την υποβάθμιση της αξίας, που έχει δώσει ο λαός μας στην ημέρα αυτή. Στα πλαίσια των μνημονιακών απαιτήσεων, για την βαθμιαία κατάργηση των εθνικών μας εορτών. Αυτό το συμπέρασμα, μπορώ να εξάγω από την επιλογή της ημέρας. Αυτή λοιπόν την ημέρα έρχεται αυτή που αρνήθηκε να επιστρέψει το κατοχικό δάνειο που μας πήραν.
Το χρυσό που επίσης μας πήραν. Και τις πολεμικές αποζημιώσεις που μας χρωστούν, από τα εγκλήματα των γονιών και των παππούδων της. Ακόμα και την έμπρακτη συγγνώμη για τη σφαγή του Διστόμου. Κι όλες τις άλλες σφαγές. Και δεν ικανοποίησε τίποτε κι αυτή και οι προκάτοχοί της γιατί είχαν τη στενή συνεργασία των προδοτών »Ελλήνων» Που αντάλλαζαν τις Ελληνικές απαιτήσεις, με προσωπικά τους οφέλη.
Τιμή του.. Έθνους μας λοιπόν. Που θα υποδεχτούμε ανήμερα της γιορτής της 28ης Οκτωβρίου, τη Καγκελάριο αυτή που με μίσος ενάντια μας, διαμόρφωσε την πολιτική της.. Οδηγώντας στην αυτοχειρία πάνω από 40.000 απελπισμένους συνανθρώπους μας. Και στην αναγκαστική εξορία, στην μετανάστευση, πάνω από 700.000 νέους μας που έφυγαν έξω αναζητώντας το μέλλον τους. Ενώ δημιούργησε με τις απαιτήσεις της και με τα μνημόνια της, εκατομμύρια δυστυχείς συνανθρώπους μας. Συν-Έλληνες μας. Από ότι βλέπω και στη φωτογραφία, ξανά σιρόπια και υποκλίσεις θα έχουμε από την πουλημένη πολιτική μας, νομενκλατούρα.
Κατά τα άλλα να ζήσει ο υπερήφανος νέο-Έλληνας Και η ένδοξος Ελλάς του. Έτσι μικρή, στη λεβεντιά, που την κατάντησαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά