Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Φ.Κ Τελικα τι άλλαξε  στην Σαλαμίνα στην Ιστορική περιοχή στον κολπου των Αμπελακίων ;

ΤΙΠΟΤΑ !

Οχι μονο υπάρχουν τα χαρακτηρισμένα  επικινδυνά πλοια … Αλλα  αδειάζουν το νεκροταφείου στην Ελευσίνα και τα φέρνουν στην Σαλαμίνα ..

Αυτα ακουστήκαν την Δευτέρα 18/10 στο Δημοτικό Συμβούλιο  και απορούμε ΓΙΑΤΙ δεν υπάρχει αντίδραση  απο την Δημοτική αρχή ;

Γιατι τα οικονομικά συμφέροντα να δρουν μια ζωη σε βάρος του περιβάλλοντος και της Ιστορικότητας του τοπου μας ;;

Η Σαλαμίνα ήταν, και είναι Νεκροταφείο Πλοίων και κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτη η κατάσταση !!

Η  Δημοτική Αρχη ειναι υποχρεωμένη , να ενημερωθεί ..και να αντιδράσει !

Αξίζει να ακούσετε τον διάλογο  από 3.35.48 και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα https://www.youtube.com/watch?v=C1G3CU0Th1I

  • Μοναδική καλή περίοδο το έργο που έκανε πριν χρονιά η Δ.Α.Λ !

    Την οποία η  κυβέρνηση ΄΄ξήλωσε ΄΄   ενω έκανε σημαντικότατη δουλειά με τα εγκαταλελειμμενα , βυθισμένα και παροπλισμένα πλοία  στην περιοχή και σίγουρα … ενοχλούσε !

===============================================================================================================================================================

Χθες Δευτέρα 18/10 στο Δημοτικό Συμβούλιο έφερα θέμα, για αρκετά πλοία τα οποία ευρίσκοντο στον κόλπο της Ελευσίνας και είχαν χαρακτηριστεί επιβλαβή και επικίνδυνα από τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας μετά από πολλά χρόνια ακινησία τους και αφού «διώχτηκαν» με πανηγυρισμούς από την Ελευσίνα , σήμερα «φιλοξενούνται» στη Σαλαμίνα περισσότερο από δύο χρόνια.
Μετά από ένα χρόνο που φέρνω το θέμα συνεχώς στο Δημοτικό Συμβούλιο προς συζήτηση , η Δημοτική αρχή έπρεπε ήδη να είχε ενημερωθεί, εάν υπάρχουν πλοία επιβλαβή, επικίνδυνα και ναυάγια στη Σαλαμίνα, πόσα είναι και ποια, πως ήρθαν και πότε ,με ποιες συμβάσεις, και πότε θα φύγουν.
Αυτή την απάντηση περιμένω και επίσημα.
Εκφράζω την βαθειά μου λύπη για την πολιτική συμπεριφορά του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Σ. Ευσταθίου, οποίος μίλησε στο Δημοτικό Συμβούλιο εκ μέρους της Δημοτικής αρχής, όχι ως υπερασπιστής των συμφερόντων του νησιού, αλλά ως εκπρόσωπος των Ναυπηγείων, αφού την ενημέρωση κατά δήλωσή του την είχε μόνο από εκεί.
Ενημερώνω τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου ότι οι επιχειρήσεις δεν έχουν ανάγκη από Νομικούς Συμβούλους, που έχουν πληθώρα.
Ανάγκη έχει ο λαός της Σαλαμίνας για την προάσπιση του Αρχαιολογικού χώρου της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας και την περιβαλλοντική υποβάθμιση που βάναυσα ασελγείται με κάθε τρόπο στο νησί μας.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνεδρίαση για το συγκεκριμένο θέμα από 3.35.48 και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα https://www.youtube.com/watch?v=C1G3CU0Th1I
Μάνος Δερτούζος
Δημοτικός Σύμβουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά