Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς
…Μια νέα σελίδα γυρίζει.. Μια νέα συνεργασία αρχίζει.. Ο στενός
μου συνεργάτης και φίλος, ο Ιωσήφ Κουτσιέ, ήρθε σήμερα σπίτι.
Και παρέλαβε τους οδηγούς των νέων μουσικών άλμπουμ, που ετοιμάζω με τους συνεργάτες μου. Με τον Ιωσήφ, είχαμε λίγο χαθεί. Γιατί εν όψη της κρίσης που βομβαρδίζει το μουσικό προϊόν της χώρας μας, ο δραστήριος αυτός μουσικός παραγωγός και ιδιοκτήτης της »Volume disk» πήγε στο Ντουμπάϊ και δημιούργησε, μια πολύ καλή μουσική υποδομή. Με εταιρεία δίσκων, με κανάλι δικό του και μεγάλα στούντιο.
Αναπτύσσοντας μια απρόσμενη σε επιτυχία, κίνηση δραστηριοτήτων. Όπου του δίνει την παραγωγή 30 περίπου μουσικών άλμπουμ μηνιαίως. Με Αραβόφωνους κυρίως καλλιτέχνες. Βρήκε ο Ιωσήφ, στο Ντουμπάϊ μια σχεδόν παρθένα αγορά με τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες. Που αναγκαστικά τον θέλει το περισσότερο διάστημα του έτους, να είναι εκεί.
Αυτό το καιρό όμως, είναι εδώ Έτσι μπόρεσε σήμερα και ήρθε σπίτι και παρέλαβε τη νέα μας δουλειά για να τη προχωρήσει. Και να μας την παραδώσει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου για να την παρουσιάσουμε στο κοινό. Πρόκειται για έναν κύκλο 16 τραγουδιών που μελοποίησε και ενορχήστρωσε ο Μάκης Μέρλος.. Σε στίχους δικούς μου. Και που ερμηνεύουν 8 διαφορετικοί τραγουδιστές. Κι ένα single άλμπουμ με 6 τραγούδια που μελοποίησε ο Άγγελος Βλασταράς Με ενορχήστρωση του Τάσου Καλαϊτζη και ερμηνεύτρια τη Φρόσω Λάσκαρη Σε στίχους δικούς μου. Στην παρουσίαση που θα γίνει στα μέσα του Νοεμβρίου, θα είναι μαζί μας και διευθύντρια της »Volume» της Μέσης Ανατολής, Silva Issa που θα προσφέρει στους καλλιτέχνες τιμητικές διακρίσεις και δώρα στο κοινό. Ενώ θα κλείσει και καλλιτέχνες, για συναυλίες, στο Ντουμπάϊ και σε άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής. Πρόκειται για μια πολύ έμπειρη παραγωγό, που στήριξε δυναμικά την »Volume» και την επέβαλε στην αγορά της πλούσιας Αραβόφωνης χώρας. Ας ελπίσουμε πια μετά από την βαρυχειμωνία των μουσικών δραστηριοτήτων της χώρας μας, να έρθει επιτέλους και η άνοιξη γι αυτήν.. Στις φώτο, στιγμιότυπα από διάφορες παρουσιάσεις μας. Στην τέταρτη φωτογραφία η κυρία Silva Issa.. Η ψυχή της Volume στο Ντουμπάι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά