Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Ο Αρσέν Βενγκέρ συνεχίζει να υποστηρίζει την ιδέα της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάθε δυο χρόνια, τονίζοντας πως και οι ποδοσφαιριστές θέλουν συνεχώς να παίζουν μεγάλα ματς, αλλά και ο κόσμος θέλει πιο συχνά αυτό το θέαμα.

Ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ανάπτυξης στη FIFA, όπως ακριβώς παρουσιάζεται ο τίτλος του στη θέση που καταλαμβάνει στην Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αντιλαμβάνεται πως αυτό που προτείνει, είναι διόλου συνηθισμένο.

Ωστόσο, θεωρεί πως πηγαίνει με τον καιρό και όσα απαιτεί κάθε φορά η εποχή που αλλάζει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και την ζωή γενικότερα

«Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν μεγάλα μας κι όχι παιχνίδια μικρής σημασίας. Ακόμα κι εσείς οι δημοσιογράφοι θα θέλατε να είστε Παγκόσμιοι Πρωταθλητές ακόμα κι αν ήταν για 10 λεπτά. Όλοι θέλουν να παίζουν σε μεγάλες διοργανώσεις. Οι νεότερες γενιές θέλουν να βλέπουν θέαμα πολύ πιο συχνά…» είπε ο Αρσέν Βενγκέρ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά