Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

….Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Εδώ είναι που λέμε… »Το κράτος στην υπηρεσία του πολίτη» Ποιανού όμως πολίτη; Του γηγενή που πληρώνει τους φόρους του; Όχι βέβαια. Αυτόν τον κυνηγάνε όλοι. Με κάθε τρόπο. Απ’ τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο παρατρεχάμενο, τον κυνηγάνε, με μια σύριγγα στο χέρι, για να του χώσουν το »θαυματουργό» μπόλι που θα τον στείλει, ίσως, να κοιτάει τα ραδίκια ανάποδα.
Ή στην καλύτερη, θα τον βάλει στο στρατόπεδο των υποταγμένων του συστήματος. Θύμα των συμφερόντων στο θυσιαστήριο της παγκοσμιοποίησης. Γι’ αυτόν τον πολίτη, τον γηγενή, κράτος πια δεν υπάρχει. Ούτε ελευθερία υπάρχει. Την αντικατέστησαν, οι επιτήδειοι, με τον ακραίο τους φασισμό. Αυτοί οι υπηρετούντες τους εισαγόμενους. Τους νέο-άποικους Που για χατήρι τους, λέει η καταγγελία, δόθηκε εντολή, από τους νέους εικονομάχους, να κατέβουν οι εικόνες και να σβήσουν τα καντηλάκια της ελπίδας, από τους θαλάμους των νοσοκομείων. Τόσα και τόσα καντηλάκια σβήνουν καθημερινά θυσία στο εμβολιαστικό κίνημα. Λίγα παραπάνω.. Αυτό θα τους ενοχλούσε;
…Πρόκειται λοιπόν, για καταγγελία εργαζόμενης του νοσοκομείου Σερρών. Για κατάργηση των εικόνων, από τα νοσοκομεία μας. Επειδή λέει ενοχλούνται οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, που επισκέπτονται το νοσοκομείου. Την καταγγελία κάνει η Πρόεδρος Υγιεινής και Ασφάλειας του Νοσοκομείου, η κ. Κική Μιχαηλίδου. Για απόφαση που ανακοινώθηκε για τις Θρησκευτικές εικόνες στους θαλάμους. Υπάρχει λέει, υπουργική απόφαση, που την κρύβουν. Που απαιτεί να αφαιρεθούν από τους θαλάμους οι εικόνες και τα καντήλια. Γιατί υπάρχει όπως αναφέρει, αντίδραση από τους Μουσουλμάνους που επισκέπτονται το νοσοκομείο. Η πολύ-πολιτισμικότητα βλέπετε που προσπαθεί να επιβάλει η κυβέρνηση, δίνει το δικαίωμα της απαίτησης και στους λάθρο. Δικαίωμα που το αφαιρεί όμως από τους Έλληνες. Τους φορολογούμενους Έλληνες. Που τις μέρες αυτές ξεροσταλιάζουν έξω από τις τράπεζες για να πληρώσουν τον ΕΜΦΙΑ τους. Το νοίκι τους δηλαδή, στις ιδιοκτησίες τους.!!! Το θέμα εάν αληθεύει, είναι φοβερό. Είναι απαράδεκτο. Βέβαια ο υποδιοικητής του νοσοκομείου, ο κ. Παναγιώτης Πεγίδης, διαψεύδει το γεγονός. Και χρεώνει κακοήθεια την κ. Μιχαηλίδου. Όμως με τα όσα έχουμε δει, τίποτα δεν είναι πια απίθανο. Έδιωξαν τους πιστούς από τις εκκλησίες. Με πρόσχημα τον covid… Έκαναν εμβολιαστικά κέντρα τους ναούς. Τον οίκο του Κυρίου μας. Έσπειραν τον τρόμο ακόμα και στην Θεία Κοινωνία. Έκαναν το Ορθόδοξο Πάσχα την ίδια ημέρα με το Εβραϊκό. Χάρισαν το Ιερό αυτό Μυστήριο της Ορθοδοξίας, στους δήμιους του Κυρίου μας.. Στις εικόνες θα κολλούσαν; Τις κατέβασαν κατ εντολή του υπουργού. Όπως λέει η κ. Μιχαηλίδου. Μα με τον σάλο που προκλήθηκε φοβήθηκαν και προσωρινά τις επανέφεραν. Όμως αφού το έκαναν μια, θα το επαναλάβουν σίγουρα. Εντωμεταξύ ο αγώνας των ανεμβολίαστων εργαζόμενων του νοσοκομείου Σερρών, συνεχίζεται. Με τεράστιες δυσκολίες, για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Που επιμένουν στην άρνηση της αντισυνταγματικής υποχρεωτικότητας.. Έχοντας στο πλευρό τους τον λαό των Σερρών. Μα και όλων των Ελλήνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά