Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Όλα στη ζωή, έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Κάποια στιγμή και αυτή η περιπέτεια που ζούμε, θα γράψει τους τίτλους του τέλους της. Και τι θα έχει μείνει; Τι δεν θα έχει μείνει, να λέμε.. Θα έχει μείνει η φρίκη του πρώτου στην ιστορία βιοχημικού πολέμου. Ενός πολέμου, που στήθηκε πάνω στην καλλιέργεια του φόβου. Έχοντας κυρίαρχο όπλο του, τον τρόμο. Και το ευδόκιμο ζωής. Χρησιμοποιώντας τα πιο αθέμιτα, τα πιο εγκληματικά μέσα, για να επιβληθεί, το σχέδιο κάποιων παρανοϊκών κροίσων. Για την επικράτησή τους στην ανθρωπότητα. Και την επιβολή των δικών τους θέλω.. Θα έχουν μείνει κι άλλα.. Πολλά.. Πικρίες βαρύτερες σε όγκο κι από τον Όλυμπο ακόμα. Θα έχουν μείνει σαν μαύρες στάμπες στην ψυχή, οι θάνατοι των συνανθρώπων μας. Που δεν έφυγαν ούτε από φυσικά αίτια, ούτε κι από καμία γρίπη. Μα έφυγαν από τα »βαφτίσια» που τους έκαναν κάποιοι επίορκοι, άθλιοι, »γιατροί».Που τους έγραψαν ως covid. Και μεθόδευσαν τη διαδικασία του αποχωρισμού τους από τη ζωή. Θα έχει μείνει αγκάθι στη ψυχή, η περιπέτεια που βίωσαν κάποιοι συνάνθρωποι μας. Ενώ αν υπήρχε η πραγματική επιστημονική παρέμβαση, όλοι αυτοί δεν θα ζούσαν από τόσο κοντά του θανάτου την πνοή. Θα έχει μείνει η επιτακτική στόχευση των εμβολιασμών Και τα τόσα περιστατικά, μετά από αυτούς. Τι να περιγράφω τώρα. τους εφιάλτες όλους αυτούς, που θα μείνουν πίσω, κληρονομιά στις επόμενες γενιές.. Είναι αντιληπτό από όλους.. Θα μείνω όμως σε ένα από αυτά τα κορυφαία κεφάλαια που σημάδεψαν την τραγική αυτή περιπέτεια που ζούμε. Στο κεφάλαιο »Επιστήμη» Πόσοι και πόσοι συνάνθρωποι μας, μες την απόγνωση τους, δεν χαρακτήρισαν »Μένγκελε» το »ιατρικό»;;;; δυναμικό. Αυτούς τους γιατρούς που κάποτε εμπιστευόμασταν. Και σαν μικρούς Θεούς κοιτούσαμε. Και με απόλυτη εμπιστοσύνη, αφήναμε τη ζωή μας στα χέρια τους. Γιατί;; Γιατί η επιστήμη επέτρεψε τον ξεπεσμό της; Γιατί ο όρκος στον Ιπποκράτη επέτρεψαν, με τόσο προκλητικό τρόπο, να αθετηθεί;; Που ήταν η υγιής πλευρά της επιστήμης; Να βγει να καταγγείλει, τους πουλημένους »συναδέλφους» της;
Μόλις οι γνωρίζοντες(!!!), ανεμβολίαστοι γιατροί, που σίγουρα αποτελούν το δυναμικό της υγιούς πλευράς, βγήκαν σε διαθεσιμότητα, χάνοντας το ψωμί τους, ζήτησαν τη στήριξη της κοινωνίας. Ενάμιση χρόνο πριν όμως, που έβλεπαν, που γνώριζαν, που ζούσαν, την τραγωδία, γιατί δεν είχαν πάρει θέση; Γιατί δεν κατήγγειλαν την »σφαγή»; Επειδή το μαχαίρι δεν είχε φθάσει ακόμα στον λαιμό τους; Έστω.. Δεν είναι απέναντι. Παρά τις πικρίες της κοινωνίας, αυτοί δεν είναι απέναντι. Όπως είναι όλες αυτές οι καρακάξες που βγαίνουν στα κανάλια και σπέρνουν τον τρόμο στους πολίτες. Χωρίς ίχνος επαγγελματικού ήθους. Επειδή τα έχουν αρπάξει, παίζουν το βρώμικο παιχνίδι, που εργολαβικά έχουν αναλάβει. Πολλά είναι τα θλιβερά, που θα μείνουν στη μνήμη σαν κοινωνικό αιμάτωμα. Χειρότερο κι από αυτό που άφησε πίσω του ο Χίτλερ. Ο »άγιος» μπροστά τους Χίτλερ. Φυσικά και δεν αφήνω έξω από τον όλεθρο και το σινάφι μου. Την πιο θλιβερή περίοδο της δημοσιογραφίας στην ιστορία της. Με κάτι κάφρους που χρησιμοποιούν το δημόσιο βήμα για άνομους σκοπούς. Πολλά θα είναι τα όσα θα αφήσει πίσω της, κάποτε, η περιπέτεια αυτή. Μα το χειρότερο από όλα θα είναι, ο κλονισμός της εμπιστοσύνης του κόσμου, στο κάποτε ιερότερο λειτούργημα, της Ιατρικής επιστήμης. Γιατί με χυδαιότητα το βίασαν, το μόλυναν, το απαξίωσαν, όλοι αυτοί οι δήθεν υπηρετούντες την επιστήμη. Που συναινούσαν στις απαγορεύσεις της κυκλοφορίας, μετά τις 9.00 ή τις 10.00 το βράδυ Κάνοντας τον covid νυχτόβιο. Επειδή αυτό εξυπηρετούσε την κυβέρνηση. Κι όχι μόνο. Και τόσα άλλα. Εννοείται πως δεν αναφέρομαι σε όλο το επιστημονικό δυναμικό. Μα μοναχά στους τηλεοπτικούς γιατρούς της φρίκης. Που κάποτε, έτσι απλά, θα πρέπει να μας πουν το γιατί.. Αν μπορέσουν να συναιστανθούν στο τι έκαναν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά