Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Φ.Κ  Ο πατριωτισμός και η ειρήνη …περνουν εναν δρόμο που η λογική σηκώνει τα χερια ψιλά !

Διαδηλώνουν και φωνάζουν υπερ της ΕΙΡΗΝΗΣ

Αλλα οταν χρειαστεί θα πολεμήσουν με δυο ΄΄εχθρους ΄΄τον ξενο ..αλλα και τον ντόπιο εχθρο ….εμένα, εσένα τον γείτονα, που θα πολεμήσουμε τον εισβολέα !!!!!

Ωστε να βρεθεί ο ΄΄ΛΑΟΣ ΄΄( αυτοι ειναι ο ΛΑΟΣ ) στην εξουσία ….

Πάντα ΄΄δημοκρατικά ΄΄και παντα ο ΛΑΟΣ στην εξουσία ..την δικη τους εξουσια ;;

Αν αυτη ειναι πολιτική Ειρήνης και αδελφοσύνης τοτε είμαστε άξιοι που έχουμε πολίτικες Ανθελληνικές  και αντιδημοκρατικές σαν και αυτές ;;;

================================================================================================================================================================

ΑΡΘΡΟ

Ανατριχιαστικές δηλώσεις on camera από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ.

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Ο Θανάσης Παφίλης, βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ είπε σε ομιλία του τα ακόλουθα: «Το Κόμμα μας, επίσης, λέει ότι ο λαός δεν πρέπει να έχει καμιά εμπιστοσύνη στις αστικές κυβερνήσεις κατά τη διάρκεια του πολέμου. Το κόμμα μας θα ηγηθεί στην αυτοτελή οργάνωση της λαϊκής εργατικής πάλης με όλες τις μορφές ώστε να οδηγήσει στην ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης εγχώριας και ξένης ως εισβολέας. Ο αγώνας αυτός να συνδεθεί με την πάλη για την κατάκτηση της εξουσίας είτε η Ελλάδα είναι επιτιθέμενη είτε έχει δεχθεί εισβολή».

Ούτε λόγο ούτε πολύ, αν επιτεθούν στην πατρίδα μας οι Τούρκοι το ΚΚΕ θα κάνει διμέτωπο αγώνα και εναντίον του Ελληνικού Στρατού και των Τούρκων με στόχο να καταλάβει την εξουσία. Στ΄ αλήθεια, αν δεν υπήρχε το βίντεο δύσκολα θα μπορούσε να πιστέψει κάποιος ότι υπάρχει Έλληνας πολιτικός που να έχει κάνει τέτοιες αχαρακτήριστες δηλώσεις. Δείτε το video!

https://www.newsbreak.gr/politiki/25

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά