Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Η Sakellaropopoulos Organic Farms κέρδισε δύο ακόμη βραβεία Gold Star για τα καινοτόμα προϊόντα ελιάς της στα διεθνή «Great Taste Awards» στο Λονδίνο, ανεβάζοντας τον αριθμό Gold Star της εταιρείας στα 33.

Ο διεθνής γαστρονομικός διαγωνισμός επιβραβεύει τα καλύτερα και τα ποιοτικότερα προϊόντα στον κόσμο, ενώ αποτελεί σημείο αναφοράς για γκουρμέ φαγητό και έχει χαρακτηριστεί ως «Όσκαρ Γεύσης».

Φέτος, περισσότεροι από 355 ειδικοί γευσιγνώστες της ομάδας αξιολόγησαν τα προϊόντα μέσω μιας «τυφλής» διαδικασίας γευσιγνωσίας, όπου αποφασίστηκε ποια προϊόντα ήταν επιλέξιμα για βράβευση.

Σε διάστημα 180 ημερών-από τον Μάρτιο έως το τέλος Αυγούστου-οι γευσιγνώστες δοκίμασαν 14.000 προϊόντα υψηλής ποιότητας από 120 χώρες σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να αποφασίσουν ποια είναι τα Gold Stars-τα οποία με τη σειρά τους παρέχουν διεθνή αναγνώριση στα βραβευμένα προϊόντα.

Τα βραβεία που κέρδισαν οι βιολογικές εκμεταλλεύσεις Σακελλαρόπουλου αφορούσαν το ελαιόλαδο Enigma και τις ανάλατες ελιές του.

Το «Flavored Gourmet Enigma», το οποίο ανήκει στην πρωτοποριακή σειρά Olive Oil Jewels by Sakellaropopoulos Organic Farms, απέκτησε την υψηλότερη θέση στην κατηγορία του και το πολύ τιμητικό βραβείο δύο Gold Stars, συγκεντρώνοντας εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία – την υψηλότερη, πρέπει να σημειωθεί , ότι οποιοδήποτε ελαιόλαδο έχει σκοράρει ποτέ στον διαγωνισμό.

Οι ανάλατες επιτραπέζιες ελιές της εταιρείας απέσπασαν ένα χρυσό αστέρι και συγχαρητήρια από τους ειδικούς κριτές, σεφ και γνώστες στον διάσημο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1994. Οι βιολογικές εκμεταλλεύσεις Sakellaropopoulos δήλωσαν ότι αυτό το βραβείο είναι ένα μοναδικό επίτευγμα παγκοσμίως για ανάλατες επιτραπέζιες ελιές και έχει μεγάλη σημασία σε διεθνές επίπεδο, που προέρχεται από έναν τόσο διακεκριμένο διαγωνισμό.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού χρησιμεύουν για να δικαιολογήσουν τη δουλειά που έγινε στα βιολογικά αγροκτήματα Sakellaropopoulos, με στόχο τη δημιουργία μοναδικών γευστικών συνδυασμών.

Τα δύο βραβεία Gold Star στα Great Taste Awards στο Λονδίνο ανεβάζουν τα συνολικά 357 διεθνή βραβεία για τα βιολογικά αγροκτήματα Sakellaropopoulos από διακεκριμένους διαγωνισμούς σε όλο τον κόσμο. Είναι επίσης ένα διεθνές ρεκόρ για τους παραγωγούς ελιάς και ελαιολάδου που καλλιεργούν, παράγουν και συσκευάζουν αποκλειστικά τα δικά τους προϊόντα ελιάς.

Το κτήμα Sakellaropopoulos Organic Farms βρίσκεται κοντά στη Σπάρτη της Πελοποννήσου και, εκτός από ελιές και ελαιόλαδο, παράγει επίσης φυσικά καλλυντικά.

https://greekcitytimes.com/2021/09/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά