Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Σε μία ευχάριστα αιφνιδιαστική κίνηση, η VW κινητοποιεί την παγκόσμια κοινότητα των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, τα ευρέως γνωστά ως Social Media και θέτει ένα πρωτότυπο ερώτημα για την επόμενη μέρα της ηλεκτροκίνησης: «ID.3 σε cabrio έκδοση. Εσείς, πώς θα το βλέπατε;”

Το ερώτημα απευθύνει ευθέως ο Ralf Brandstätter, CEO της Volkswagen Passenger Cars, στην προσωπική σελίδα του στο LinkedIn. Μάλιστα, ο CEO της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας καλεί όσους επιθυμούν να εκφράσουν ελεύθερα την άποψή τους, καθώς όπως ο ίδιος δηλώνει «η απόλαυση της φύσης με την οροφή κατεβασμένη, παράλληλα με την άμεση, δυνατή επιτάχυνση που προσφέρει η ηλεκτροκίνηση, θα πρόσφερε μία πρωτόγνωρη, ξεχωριστή εμπειρία ελευθερίας”

Προς το παρόν πάντως η VW δεν έχει πάρει τις τελικές αποφάσεις της αναφορικά με το πότε και αν τελικά το νέο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο ID.3 Hatchback θα αποκτήσει έναν… ξεσκούφωτο αδελφό.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία πωλήσεων για το 2020, το VW Group ήταν ο ξεκάθαρος ηγέτης της αγοράς ηλεκτροκίνητων οχημάτων στη Δυτική Ευρώπη τη χρονιά που πέρασε, με μερίδιο περίπου 25% (το αντίστοιχο μερίδιο για το 2019 ανήλθε στο 14%). Συνολικά, περίπου 212.000 BEV ή PHEV οχήματα της VW παραδόθηκαν σε πελάτες το 2020, από τα οποία περίπου 134.000 αμιγώς ηλεκτρικά. Από αυτά, περίπου 56.500 ήταν οι πωλήσεις του ολοκαίνουργιου ID.3, σε μόλις τέσσερις μήνες εμπορικής καριέρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά