Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Η Amazon χάρισε αυτοκίνητα και μπόνους 100.000 δολαρίων σε εμβολιασμένους εργαζόμενούς της στις αποθήκες.

Τα δώρα δόθηκαν στο πλαίσιο της καμπάνιας της εταιρείας να πείσει τους εργαζόμενους να εμβολιαστούν. Τέσσερις εργαζόμενοι σε αποθήκες και ένας υπάλληλος της Whole Foods κέρδισαν με αυτοκίνητα αξίας έως και 40.000 δολαρίων, αφού κατέθεσαν στοιχεία που αποδείκνυαν ότι είχαν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία τη Δευτέρα σε ανάρτησή της στο Instagram.

Την περασμένη εβδομάδα, τρεις υπάλληλοι αποθήκης και της Whole Foods έλαβαν 100.000 δολάρια σε μετρητά για τον εμβολιασμό τoυς, ανέφερε η Amazon σε ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram. Η Amazon τον Αύγουστο ξεκίνησε μια κλήρωση για να επιβραβεύσει τους υπαλλήλους που έκαναν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού αλλά και να πείσει άλλους εργαζόμενους να εμβολιαστούν.

Η πρωτοβουλία ονομάζεται «Max Your Vax», και προσφέρει στους εργαζόμενους την ευκαιρία να κερδίσουν αυτοκίνητα, μια εβδομάδα άδεια επί πληρωμή και με ένα πακέτο διακοπών 12.000 δολαρίων, καθώς και μετρητά αξίας 100.000 δολ. και 500.000 δολ. Συνολικά 18 δώρα αξίας σχεδόν 2 εκατομμυρίων δολαρίων θα δοθούν αυτόν τον μήνα έως τις 21 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την Amazon. Για να συμμετάσχουν, οι υπάλληλοι παρέχουν απόδειξη ότι είναι πλήρως εμβολιασμένοι μέσω μιας εσωτερικής ιστοσελίδας της εταιρείας.

Η Amazon πιστεύει ότι ο εμβολιασμός είναι ζωτικής σημασίας για τους εργαζόμενους, ώστε να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τις κοινότητες. Έχει πραγματοποιήσει περισσότερους από 1.500 εμβολιασμούς στους χώρους της για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, πρόσθεσε η εταιρεία. Παράλληλα, προσφέρει μπόνους 100 δολ. σε όσους προσλαμβάνονται και επιδεικνύουν απόδειξη εμβολιασμού.

https://www.bestnews.gr/amazon-aytok

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.

Με Μια Ματιά